Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας «σπάει» τα στερεότυπα χορεύοντας μπαλέτο με την κόρη του και γίνεται viral

Πατέρας «σπάει» τα στερεότυπα χορεύοντας μπαλέτο με την κόρη του και γίνεται viral

Το TikTok λάτρεψε τον μπαμπά που «πάει κόντρα» στην τοξική αρρενωπότητα.

Σε αυτό το χορευτικό πρόγραμμα, κάθε κοριτσάκι είχε έναν γονέα που το βοηθούσε στο χορό του. Αυτό το δίδυμο μπαμπάς/κόρη ανέβηκε πρώτο στη σκηνή, οδηγώντας μια ομάδα από δύο μαμάδες και τις κόρες τους.

Σε κάποια βίντεο οι πατεράδες περιμένουν με ανυπομονησία τις κόρες τους να τους βάψουν με τα καλλυντικά τους, καθώς θέλουν να εκφράσουν τις «καλλιτεχνικές τους ανησυχίες»

Το αποτέλεσμα ήταν μια διασκεδαστική και συγκινητική στιγμή. Αυτός ο μπαμπάς ήταν τόσο χαρούμενος που βρισκόταν στη σκηνή με τη μικρή του μπαλαρίνα, που «έσκισε» με τις χορευτικές του κινήσεις.

Οι δύο τους πραγματοποίησαν μερικές λαμπρές φιγούρες, συμπεριλαμβανομένων ανυψώσεων και στροβιλισμών. Ήταν πραγματικός επαγγελματίας, αφήνοντας τη μικρή του κυρία να λάμψει.

@abeselomwende This is a real MEN🫡 He would do anything to make her happy. #viralvideo #viral #fyp #foryou #fyp #dad #dadanddaughter #dance #fyp #abeselomwende #fup #on #rge #fyp #foryou #tiktok#foryoupage #tiktokviral #fyyYYYYYYVYYYYYYY#fypviral ♬ Little Life – Cordelia

Σχεδόν 2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει like σε αυτό το βίντεο στο TikTok. Και είναι λογικό. Καθώς είναι απολύτως αξιολάτρευτο.

«Η ζωή ενός μπαμπά με κόρες»

Λόγω της τοξικής αρρενωπότητας και των στερεοτύπων, οι πατεράδες συχνά ακολουθούν κάποιες «παραδοσιακές» και άκρως προβληματικές νόρμες, καθώς αποφεύγουν να συσχετίζονται με οποιαδήποτε δραστηριότητα θεωρείται «κοριτσίστική».

@durbanofamily Just another day in the life of a Girl Dad 😍 #girldad #daughters #parentsoftiktok #ballerina ♬ original sound – Jaym&Nik

Ωστόσο μια νέα γενιά πατεράδων φαίνεται να αγνοεί και να πολεμά τα ταμπού και να στέκεται δίπλα στα παιδιά, προκειμένου να τα χαροποιήσουν ανεξάρτητα από το ύφος της δραστηριότητας.

«Έτσι θέλω να είναι ο πατέρας των παιδιών μου» έγραψε μια χρήστης του TikTok κάτω από το βίντεο που απεικονίζει μπαμπά – κόρη να χορεύουν ανέμελοι μπαλέτο και να λάμπουν.

To TikTok έχει κατακλυστεί από βίντεο τα οποία απεικονίζουν «τη ζωή ενός μπαμπά με κόρες». Σε αυτά τα κλιπς, οι πατεράδες φαίνεται να έχουν αποτάξει από πάνω τους τα κοινωνικά πρέπει, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές με τις κόρες τους.

Σε κάποια βίντεο οι πατεράδες περιμένουν με ανυπομονησία τις κόρες τους να τους βάψουν με τα καλλυντικά τους, καθώς θέλουν να εκφράσουν τις «καλλιτεχνικές τους ανησυχίες» ενώ σε άλλα βίντεο φαίνεται πως οι μπαμπάδες χτενίζουν με αγάπη τα μαλλιά από τις κόρες τους.

@g00dmoodtoday Part 3 🥹♥️ #fyp #viralvideo #love #viraltiktok #moment #foryoupage #withyou #bae #forever #mood #father #dad #girl #babygirl #takecare #care #family #fam #home #night #daughter #lovely #myfavorite #nyfamily #myall #everything #world #cute #life ♬ MOCKINGBIRD – melovints

Πράγματα δηλαδή που θεωρούνται κανονικότητα όταν τα κάνουν οι μητέρες και δεν κατακρίνονται από κανέναν «οπισθοδρομικό», κρίνονται ως «απαράδεκτα» – ή και «εντυπωσιακά»- όταν τα κάνουν οι πατεράδες.

Όμως αυτοί οι νέοι μπαμπάδες, φέρνουν την ελπίδα πώς τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν και οι υποχρεώσεις των πατεράδων και των μητέρων όσον αφορά στα παιδιά τους, δεν θα είναι πια τόσο δυσανάλογες – ούτε και τόσο στερεοτυπικές-.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024