Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θάνος – Ιονέλ: Νίκη με ανατροπή (2-1) και 2-0 η Ελλάδα (vid)

Θάνος – Ιονέλ: Νίκη με ανατροπή (2-1) και 2-0 η Ελλάδα (vid)

Ο Αριστοτέλης Θάνος νίκησε με ανατροπή 2-1 σετ τον Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ και η Ελλάδα προηγείται με 2-0 της Ρουμανίας – Μια νίκη μακριά από την άνοδο η Εθνική.

Μια σπουδαία νίκη, που φέρνει την Ελλάδα μια ανάσα από την πρόκριση στο World Group I του Davis Cup πέτυχε ο Αριστοτέλης Θάνος.

Ο συμπατριώτης μας, παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο παιχνίδι με τον Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ (4-6, 0-1 σετ), κατάφερε να γυρίσει τούμπα τον αγώνα και να πάρει τη νίκη με 6-3, 6-2, στη δεύτερη αναμέτρηση του tie της Ελλάδας με τη Ρουμανία. Στην πρώτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε εύκολα του Μάριους Κοπίλ με 2-0 σετ.

Μετά το δύο στα δύο που έκαναν οι Τσιτσιπάς και Θάνος, η Εθνική μας πλέον χρειάζεται μια νίκη για να εξασφαλίσει την επιστροφή της στο World Group I του Davis Cup.

Κάτι που θα έχει την ευκαιρία να κάνει στο αγώνα του διπλού, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις 12:00 (Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι σε Μάριους Κοπίλ και Βίκτορ Κορνέα). Αν χάσουμε αυτό το ματς, θα ακολουθήσει ο αγώνας του Στεφανου Τσιτσιπά με τον Ιονέλ. Στο παιχνίδι του Θάνου με τον Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ, ο Ρουμάνος τενίστας μπήκε δυνατά και πήρε το πρώτο σετ με 6-4. Στο δεύτερο σετ, όμως, ο Ελληνας τενίστας αντέδρασε. Με μπρέικ στο 6ο γκέιμ έφτασε στο 4-2 και λίγο αργότερα με 6-3 ισοφάρισε σε 1-1 το ματς.

Ολοκλήρωσε την ανατροπή

Στο τρίτο σετ ο συμπατριώτης μας έκανε μπρέικ στο 3ο γκέιμ και προηγήθηκε με 2-1, ενώ λίγο αργότερα έκανε νέο μπρέικ για το 4-1. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι, με τον Θάνο να κάνει το 6-2 και με 2-1 να χαρίζει στην Ελλάδα μια υπερπολύτιμη νίκη, στη μάχη για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Davis Cup.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024