Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Τρίποντο με υπογραφή Χοσέλου και ξανά στην κορυφή

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Τρίποντο με υπογραφή Χοσέλου και ξανά στην κορυφή

Με τον Χοσέλου να πετυχαίνει και τα δύο γκολ, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Χετάφε και επέστρεψε στην κορυφή, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Χιρόνα.

Σπουδαίο διπλό για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Coliseum» σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της La Liga. Με τον Χοσέλου να πετυχαίνει δύο γκολ, η «Βασίλισσα» επικράτησε σχετικά εύκολα στην έδρα της Χετάφε με 2-0.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έφτασε τις έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με +2 από τη δεύτερη Χιρόνα.

Στο 12′ η Ρεάλ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βινίσιους και δύο λεπτά μετά άνοιξε το σκορ. Από σέντρα του Βέσκεθ ο Σόρια αδράνησε και ο Χοσέλου με κεφαλιά έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος, δεν κινδύνεψαν καθόλου, αλλά δεν απείλησαν και ιδιαίτερα μετά το γκολ.

Στο 56′ η Ρεάλ βρήκε και δεύτερο γκολ, αγκαλιάζοντας ουσιαστικά τη νίκη. Ο Βινίσιους βρήκε τον Χοσέλου και εκείνος με ωραία κίνηση και τελείωμα έγραψε το 0-2. Στο 63′ και στο 69′ η Ρεάλ έχασε τεράστιες ευκαιρίες με τον Βινίσιους, με τον Σόρια να σώζει την ομάδα του ενώ ενδιάμεσα η Χετάφε είχε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Μαξίμοβιτς.

Στο 73′ οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Μαγιοράλ σταμάτησε στο δοκάρι και στο ριμπάουντ ο Μίγια αστόχησε. Ροντρίγκο και Μπέλινγχαμ απείλησαν για τη Ρεάλ στα επόμενα λεπτά, με το σκορ να μην αλλάζει και την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να φτάνει χωρίς άγχος στη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΧΕΤΑΦΕ: Σόρια, Τζενέ (46′ Ρίκο), Ντομίνγκος (46′ Λατάσα), Αλντερέτε, Σουάρες, Μίγια, Μακσίμοβιτς, Γκαστόν, Καρμόνα (46′ Μαρτίν), Μαγιοράλ (88′ Μάτα), Γκρίνγουντ

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Βάθκεθ, Ρίντιγκερ (46′ Καμαβινγκά), Νάτσο, Μεντί, Μόντριτς, Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Μπέλιγχαμ (88′ Καρβαχάλ), Βινίσιους (76′ Ροντρίγκο), Χοσέλου (88′ Ντίαθ)

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024