Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει ο Τζάστιν Μπίμπερ στη μουσική;

Επιστρέφει ο Τζάστιν Μπίμπερ στη μουσική;

Οι αναρτήσεις που έκανε ο Τζάστιν Μπίμπερ έκαναν τους θαυμαστές του να ελπίζουν σε μουσική επιστροφή του.

Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, ο Τζάστιν Μπίμπερ κάνει τους θαυμαστές του να ελπίζουν σε νέα μουσική από τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Ήταν την Τετάρτη που ο Τζάστιν Μπίμπερ μοιράστηκε ένα slideshow με στιγμιότυπα που τον δείχνουν να τραγουδά σε έναν χώρο που μοιάζει με συναυλιακό χώρο ή στούντιο ηχογράφησης με την υποστήριξη μιας μπάντας.

Η ανάρτηση με τις φωτογραφίες, την οποία συνόδευσε απλά με το όνομα του φωτογράφου, προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους θαυμαστές του σε αυτό που θεώρησαν επιβεβαίωση πως ο Τζάστιν Μπίμπερ θα δώσει συναυλίες ή θα κυκλοφορήσει σύντομα νέα μουσική.

«Μερικές από τις πιο αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου» ήταν το σχόλιο του φωτογράφου Rory Kramer για τα στιγμιότυπα.

Ο Rory Kramer μοιράστηκε επίσης μερικά στιγμιότυπα σε ένα δικό του slideshow. «Ευγνώμων για την ελευθερία να κάνω τα δικά μου πράγματα. Σε ευχαριστώ για αυτό το δώρο Τζάστιν Μπίμπερ» έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by Rory (@rorykramer)

Η νέα ανάρτηση έρχεται μία ημέρα μετά από την ανάρτηση ενός ακόμη slideshow με παρόμοιες φωτογραφίες του Τζάστιν Μπίμπερ, επίσης τραβηγμένες από τον Rory Kramer.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ προκάλεσε για πρώτη φορά εικασίες με αυτή την ανάρτηση την οποία συνόδευσε με ένα emoji να κάνει το σήμα της σιωπής.

Η τρυφερή ανάρτηση για τη Χέιλι Μπίμπερ

Ανάμεσα στις δύο αναρτήσεις υπήρξε και μία με τρεις φωτογραφίες με τη σύζυγό του Hailey Bieber με γλυκά στιγμιότυπα ανάμεσά τους.

Μπορεί ο Τζάστιν Μπίμπερ να μην έβαλε κάποια λεζάντα, αλλά η Heiley Bieber σχολίασε την ανάρτησή του. «Είμαστε χαριτωμένοι» έγραψε χαρακτηριστικά.

Το λαμπερό ζευγάρι γιόρτασε την πέμπτη επέτειο του γάμου του τον Σεπτέμβριο, με τους δυο τους να μοιράζονται γλυκά μηνύματα ο ένας για τον άλλο.

«Στην πιο πολύτιμη, την αγαπημένη μου. 5 χρόνια. Έχεις αιχμαλωτίσει την καρδιά μου. Ξέρω από τα βάθη της ψυχής μου ότι αυτό το ταξίδι μαζί σου θα ξεπεράσει μόνο τις πιο τρελές μας προσδοκίες» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζάστιν Μπίμπερ που μοιράστηκε ένα καρουζέλ με φωτογραφίες τους.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024