Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εθελοντικές ομάδες Δήμων εντάχθηκαν στο μητρώο εθελοντικών οργανώσεων πολιτικής προστασίας

Εθελοντικές ομάδες Δήμων εντάχθηκαν στο μητρώο εθελοντικών οργανώσεων πολιτικής προστασίας

Σημαντική εξέλιξη για τις εθελοντικές ομάδες.

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, πιστοποιήθηκαν εθελοντικές ομάδες Δήμων και εντάχθηκαν στο στο μητρώο εθελοντικών οργανώσεων πολιτικής προστασίας. Αναμφίβολα πρόκειται για έμπρακτη απόδειξη, πως σε Δήμους της χώρας λαμβάνουν πολύ σοβαρά τις εθελοντικές ομάδες τους και οι ομάδες από την πλευρά τους κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να είναι σωστά προετοιμασμένοι για να συμβάλλουν όπου χρειαστεί ανάγκη.

Αρκετοί Δήμοι σε όλη την χώρα, προσπαθούν να ενισχύουν τις εθελοντικές τους ομάδες με είδη που είναι αναγκαία προκειμένου να επιτελούν το έργο τους με ασφάλεια.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του ΙΤΑ, Ηλίας Αποστολόπουλος, για την ένταξη στο μητρώο της εθελοντικής ομάδας «Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού»: «Είναι επιστέγασμα των προσπαθειών που καταβάλλουν οι εθελοντές στο Δήμο μας. Είναι επιβεβαίωση επίσης, της επιμονής μας να λειτουργούν όλα στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού υπό αυστηρές προϋποθέσεις. Οι εθελοντές μας στην Πολιτική Προστασία εν προκειμένω, πιστοποιήθηκαν επειδή είναι καλά εκπαιδευμένοι να αντιμετωπίζουν με επάρκεια γεγονότα.

Πέρα από το αξίωμα του Δημάρχου, ως πολίτης και πατέρας και γνωρίζοντας ότι οι εθελοντές μας πιστοποιήθηκαν για την εκπαίδευση και την ετοιμότητα τους σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος, νιώθω πολύ περήφανος για τους «ήρωες» του Δήμου μας.

Με την ευκαιρία δοθείσας, επιθυμώ να τους εκφράσω εκ νέου εκτός από τα συγχαρητήρια μου και την ευγνωμοσύνη στο έργο που επιτελούν. Δεσμεύομαι επίσης, ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε αρωγοί των προσπαθειών τους».

Οι πίνακες

Ακολουθεί ο πίνακας με όλους τους επιτυχόντες που εντάχθηκαν στο μητρώο της Πολιτικής Προστασίας:

*Πηγή φωτογραφιών, Δήμος Παπάγου – Χολαργού, εθελοντική ομάδας δασοπροστασίας

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024