Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ ο Γιόνι

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ ο Γιόνι

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά συμπεριέλαβε στην αποστολή ενόψει Πανσερραϊκού τον Γιόνι Ότο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, και θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό με πολλές αλλαγές στο γήπεδο της Τούμπας, για να κλειδώσει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το σκορ του πρώτου αγώνα (0-4) δίνει την ευκαιρία στον Ρουμάνο τεχνικό να αφήσει πολλούς βασικούς εκτός αποστολής, αλλά να συμπεριλάβει σε αυτήν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου του Βορρά, Γιόνι Ότο.

Ο Λουτσέσκου είδε τον Ισπανό να πραγματοποιεί την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα του και τους παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024