Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννινα: Συνελήφθη 24χρονος οδηγός που μετέφερε 54 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Ιωάννινα: Συνελήφθη 24χρονος οδηγός που μετέφερε 54 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Μαζί του συνελήφθησαν ένας 20χρονος και ένας 21χρονος που λειτουργούσαν ως προπομποί ώστε να ενημερώνουν σε περίπτωση αστυνομικού μπλόκου

Ένας 24χρονος οδηγός συνελήφθη στα Ιωάννινα τη Δευτέρα το μεσημέρι, την ώρα που μετέφερε με το αυτοκίνητό του περισσότερα από 54 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Μαζί συνελήφθησαν και οι δύο συνεργοί του, 20 και 21 ετών αντιστοίχως, που είχαν ρόλο προπομπών ώστε να ενημερώνουν εγκαίρως τον 24χρονο για τυχόν αστυνομικά μπλόκα.

Οι δύο συνεργοί του 24χρονου προπορεύονταν προκειμένου να ενημερώνουν μέσω κινητού για ενδεχόμενο αστυνομικό έλεγχο

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων προχώρησαν στην κατάσχεση της κάνναβης, ενώ οι δράστες κατηγορούνται για – κατά περίπτωση – κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Η αστυνομική επιχείρηση

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, εντόπισαν ως ύποπτο σε περιοχή των Ιωαννίνων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 20χρονου, που οδηγούσε ο 24χρονος.

Στον έλεγχο που επακολούθησε βρέθηκαν εντός του αυτοκινήτου και κατασχέθηκαν 50 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 54 κιλών και 305 γραμμαρίων.

Κατά την εξέλιξη της έρευνας, εντοπίστηκαν λίγο αργότερα και συνελήφθησαν οι δύο συγκατηγορούμενοί του, οι οποίοι διακριβώθηκε ότι κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των ναρκωτικών, προπορεύονταν με άλλο όχημα, προκειμένου να ενημερώνουν μέσω επικοινωνίας με κινητό τηλέφωνο τον 24χρονο για ενδεχόμενο αστυνομικό έλεγχο.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, επιπλέον, τα δύο αυτοκίνητα, χρηματικό ποσό 415 ευρώ, 5 κινητά τηλέφωνα και συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024