Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MVP της 16ης αγωνιστικής της Basket League ο Τζο Ράγκλαντ (vid)

MVP της 16ης αγωνιστικής της Basket League ο Τζο Ράγκλαντ (vid)

Ο Τζο Ράγκλαντ ήταν εξαιρετικός στη νίκη του Περιστερίου απέναντι στο Μαρούσι και αναδείχτηκε MVP της 16ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Τζο Ράγκλαντ πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου το Περιστέρι bwin να κερδίσει το Μαρούσι (95-72) στην 16η αγωνιστική της Basket League.

Ο Aμερικανός γκαρντ είχε 19 πόντους με 2/3 βολές, 4/4 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 5 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο και τρία λάθη σε 28’ και 40’’ συμμετοχής και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της  αγωνιστικής.

Παράλληλα, ο 34χρονος άσος έγινε ο πρώτος παίκτης του Περιστερίου που αναδεικνύεται πολυτιμότερος της εβδομάδας για την φετινή σεζόν.

Ο Ράγκλαντ συγκέντρωσε στη νίκη των «κυανοκίτρινων» 38 βαθμούς στο ranking, που ήταν η καλύτερη επίδοση μεταξύ των αθλητών που αγωνίστηκαν στα ματς του προηγούμενου διημέρου για την Basket League και την 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ

Ο Τζο Ράγκλαντ με την εντυπωσιακή εμφάνιση του στην εντός έδρας νίκη του Περιστερίου bwin επί του Αμαρουσίου για την 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ελλάδα Stoiximan MVP of the Week.

Παράλληλα ο Ράγκλαντ έγινε ο πρώτος παίκτης του Περιστερίου bwin που αναδεικνύεται Πολυτιμότερος της Εβδομάδας για την φετινή σεζόν.

Ο 34χρονος Αμερικανός συγκέντρωσε στη νίκη των «κυανοκίτρινων» 38 βαθμούς στο ranking, που ήταν η καλύτερη επίδοση μεταξύ των αθλητών που αγωνίστηκαν στα ματς του προηγούμενου διημέρου για την Stoiximan Basket League και την 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Ο Ράγκλαντ είχε 19 πόντους με 2/3 βολές, 4/4 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 5 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο και τρία λάθη σε 28’ και 40’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024