Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε αγώνα Γ’ Εθνικής!
Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η αναμέτρηση της ΑΕΡ Αφάντου με τη Θύελλα Ραφήνας, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το ματς διεξήχθη στη Ρόδο και τα άγρια επεισόδια ξεκίνησαν στο 97ο λεπτό όταν οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να κυνηγήσουν τους ποδοσφαιριστές της Θύελλας Ραφήνας, μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων σε 1-1.
Οι παίκτες της ΑΕΡ Αφάντου, μάλιστα, αντί να κατευνάσουν τα πνεύματα συμμετείχαν ενεργά στα επεισόδια, με αποτέλεσμα να υπάρξει τραυματισμός δύο ποδοσφαιριστών της Θύελλας Ραφήνας, ενώ αρνητική εντύπωση προκάλεσε η απουσία της αστυνομίας, που έκανε παρέμβαση με χαρακτηριστική καθυστέρηση.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών