Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 tablet που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις

5 tablet που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις

Για να είστε πάντα online

Χωρίς αμφιβολία, το tablet είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι τεχνολογίας. Με την άμεση πρόσβαση, τη διαισθητική διεπαφή χρήστη, τον απλό έλεγχο οθόνης αφής, το ωραίο και βολικό μέγεθος και την ικανότητα να κάνει σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να κάνει ένας επιτραπέζιος υπολογιστής ή φορητός υπολογιστής, δεν είναι περίεργο γιατί έχει γίνει μια τόσο δημοφιλής επιλογή

Τα τελευταία χρόνια, βασιζόμαστε στην τεχνολογία όλο και περισσότερο για να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά μας, να αγοράσουμε τρόφιμα και ρούχα, να σπουδάσουμε, να εργαστούμε ή ακόμα και να διευθύνουμε μια επιχείρηση. Αυτή η αλλαγή έχει γίνει ο κανόνας και το tablet έχει γίνει πιο ασφαλής για πολλούς.

Με τόσα πολλά tablet στην αγορά, σίγουρα θα υπάρχει ένα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, αλλά πώς μπορείτε να βρείτε αυτό που είναι καλύτερο για εσάς;

Στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε όλες τις απαντήσεις και μια απεριόριστη ποικιλία σε tablet για να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Η πλατφόρμα χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της θα φροντίσει να σας στείλει το νέο σας tablet σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά κερδίζετε κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενή σας παραγγελία.

Και για να σας βοηθήσουμε ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο value for money tablet της χρονιάς.

Tablet Realme Pad 10.4″ με WiFi & Μνήμη 128GB Real Gray

Με λειτουργικό Android και οκταπύρηνο επεξεργαστή, το Realme Pad 10.4″ θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου και θα σε συντροφεύει παντού.
Το πάχος του Realme Pad 10.4″ είναι στα 6.9mm και το βάρος του στα 440 γραμμάρια. Επίσης, η εξωτερική κατασκευή του είναι μεταλλική και πρόκειται για ένα λεπτό και ελαφρύ τάμπλετ που μπορείς να το μεταφέρεις πολύ εύκολα παντού. Είναι μια πολύ πρακτική συσκευή, στην οποία αποθηκεύεις σημαντικά αρχεία και δεδομένα και τα παίρνεις μαζί σου.

Tablet Lenovo Tab P12 Pro 12.6″ με WiFi 8GB / 256GB Storm Grey

 Απολαύστε μια κινηματογραφική εμπειρία με το Lenovo Tab P12 PRO. Η εκπληκτική οθόνη AMOLED 12.6″ με ανάλυση 2Κ, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, Dolby Vision σας παρέχει ένα πρωτόγνωρο και μαγευτικό αποτέλεσμα το οποίο σε συνδυασμό με την φωτεινή οθόνη έως 600nits συναρπάζει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.
Επίσης μπορείτε να μετατρέψετε ασύρματα το Lenovo Tab P12 Pro σε δευτερεύουσα οθόνη για τον υπολογιστή σας, χάρη στο Lenovo Project Unity.
Την συναρπαστική αυτή εμπειρία έρχεται να απογειώσει το τετραπλό σύστημα ηχείων JBL με την τεχνολογία Dolby Atmos. Το καινοτόμο αυτό σύστημα ήχου προσφέρει στον ακροατή την δυνατότητα να μπορεί να αισθανθεί και να απολαύσει κάθε θόρυβο και νότα σαν να την ακούει ζωντανά στο θέατρο ή στο σινεμά.
Τα λεπτά περιθώρια και στις δύο πλευρές αξιοποιούν στο έπακρο την οθόνη 12.6″ και δίνουν στο tablet σας μια μοντέρνα εμφάνιση.

Tablet Xiaomi Pad 5 Gray 128GB VHU4103EU

 Το Xiaomi Pad 5 είναι μια πρακτική συσκευή, ιδανική για την ψυχαγωγία και την εργασία.
Η μεγάλη οθόνη 11″, ο λεπτός, κομψός σχεδιασμός και η κορυφαία διαμόρφωση εγγυώνται ότι θα καλύψουν τις ανάγκες σας σε ένα ευρύ φάσμα σεναρίων.
Η συσκευή έρχεται εξοπλισμένη με Qualcomm® Snapdragon ™ 860 και οθόνη υψηλού ρυθμού ανανέωσης 120Hz, καθιστώντας την εμπειρία σας εξαιρετικά ομαλή.
Η εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία 8720mAh (typ) εξαλείφει κάθε ανησυχία που σχετίζεται με τη φόρτιση. Οθόνη υψηλής ανάλυσης 11″.
Η οθόνη χαμηλού μπλε φωτός παρέχει αποτελεσματική προστασία για την όρασή σας. Η οθόνη διαθέτει επίσης έναν ειδικό αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος για να εξασφαλίσει ακριβή προσαρμογή σε οποιοδήποτε περιβάλλον φωτισμού.  Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η οθόνη Xiaomi Pad 5, θα βυθιστείτε σε έναν κόσμο ζωντανών χρωμάτων.

Tablet Xiaomi Pad 6 11″ με WiFi 6GB / 128GB Gravity Grey

To Xiaomi Pad 6 είναι ιδανικό για εργασία και σχεδιασμένο για ευκολία. Ενσωματώνει μεγάλη οθόνη 11 ιντσών WQHD+ με 309 ppi και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 144Hz 7 επιπέδων, ενώ υποστηρίζει λειτουργία ανάγνωσης με πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτός TÜV Rheinland.
Διαθέτει γρήγορη λειτουργία διαίρεσης οθόνης. Η λειτουργία πολλαπλών εργασιών και η γρήγορη λειτουργία διαίρεσης οθόνης με ένα μόνο βήμα κάνουν τις καθημερινές σας εργασίες βολικές και αποτελεσματικές.
Η λειτουργία φωτισμού γεμίσματος της κάμερας θα σας κάνει να λάμψετε στις συσκέψεις, ενώ το FocusFrame θα σας κρατήσει στο κέντρο, ακόμη και όταν κινείστε. Αν κάποιος προσέλθει ή αποχωρήσει, η γωνία θέασης του φακού θα επεκταθεί ή θα μειωθεί ανάλογα για να επιτευχθεί η καλύτερη γωνία.

Tablet Lenovo M10 X505L 4G – Lte 10.1″ 2GB 32GB Slate Black Za4H0029Bg

Το Lenovο Tab M10 είναι ένα εντυπωσιακό οικογενειακό tablet. Διαθέτει μια εξαιρετική οθόνη HD και διπλά μπροστινά ηχεία για εκπληκτική διασκέδαση, απίστευτα χαρακτηριστικά μέσα σε ένα εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ tablet. Επιπλέον, το κάνεις πραγματικά φιλικό προς την οικογένεια προσθέτοντας το παιδικό πακέτο, ώστε να το δανείσεις στο παιδί σου, χωρίς ανησυχία. Αυτό είναι ένα tablet που θα θέλεις να το μοιραστείς στο σπίτι.

Κάτω από το κομψό εξωτερικό του Tab M10 υπάρχει ένας ισχυρός επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon. Με 32GB αποθηκευτικό χώρο, αυτό το tablet μπορεί άνετα να χειριστεί ό,τι του δώσεις και όχι μόνο.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024