Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Influencer θηλάζει το μωρό της αδερφής της και διχάζει το TikTok

Influencer θηλάζει το μωρό της αδερφής της και διχάζει το TikTok

Viral το βίντεο, άνοιξε ολόκληρη συζήτηση

Mία influencer και μητέρα τριών παιδιών, δίχασε το διαδίκτυο όταν ανέβασε βίντεο στο TikTok βίντεο στο οποίο φαίνεται να θηλάζει το μωρό της αδελφής της.

Όταν η Emily Boazman έμαθε ότι η μικρότερη αδερφή της Kate ήταν έγκυος, η σταρ των social media ήταν πρόθυμη να βοηθήσει όπου μπορούσε. Έχοντας αποκτήσει το τρίτο της παιδί ήταν καλά εξοπλισμένη για να βοηθήσει σε όλα, από την αλλαγή της πάνας μέχρι τη ρουτίνα πριν τον ύπνο. Και ενώ οι περισσότεροι συγγενείς είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν όπως μπορούν όταν ένα νέο μέλος έρχεται στην οικογένεια, η σταρ του TikTok σόκαρε τους ακόλουθούς της όταν έδειξε πώς υποστήριζε την αδερφή της.

Σε ένα βίντεο που πλέον έχει γίνει viral, η influencer δείχνει ότι θηλάζει την ανιψιά της, ενώ η εξουθενωμένη μαμά της κάθεται λίγο πιο πίσω για να φάει το πρωινό της.

@emilyboazman Would you, or have you nursed for someone before? #nursingformysister #wetnursing ♬ original sound – Emily Boazman

Καθώς το βρέφος θηλάζει χαρούμενα, η Boazman λέει χαρούμενα στους ακολούθους της ότι ταΐζει το μικρό παιδί ενώ η Kate «αναρρώνει». Η αδερφή της συμπληρώνει: «Την έχω ήδη ταΐσει, απλά της αρέσει η θηλή».

«Δεν ξέρω αν θα ήταν για μένα, αλλά αν λειτουργεί για άλλους ανθρώπους, νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο να βλέπεις μαμάδες να υποστηρίζουν άλλες μαμάδες και τα μωρά τους!»

«Θέλει να θηλάζει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, οπότε έρχομαι και της δίνω λίγο γάλα, ώστε η Kate να μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα πέρα από το να θηλάζει», πρόσθεσε η Boazman. Το βίντεο έγινε viral με πάνω από 1,6 εκατομμύρια προβολές – παρόλο που ανέβηκε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα πριν, ενώ με αφορμή αυτό οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων ξεκίνησαν μία μεγάλη συζήτηση γύρω από τον θηλασμό παιδιών από άλλες γυναίκες πέρα από τις μαμάδες τους. Πολλές μάλιστα ήταν εκείνες που μοιράστηκαν την δική τους εμπειρία.

Οι αντιδράσεις

«Μια φορά θήλασα ένα εντελώς άγνωστο στα επείγοντα. Έβλεπα το άγχος στα μάτια τους και ρώτησα αν μπορούσα να τους βοηθήσω», έγραψε μία χρήστης των κοινωνικών δικτύων. Μία άλλη αποκάλυψε ότι είχαν δυσκολευτεί να ταΐσουν το μικρό τους με φόρμουλα, όταν φίλη τους προσφέρθηκε να τους βοηθήσει. Άλλος χρήστης είπε ότι η γιαγιά του είχε θηλάσει το μωρό ενός γείτονα, αφού η μητέρα πέθανε τραγικά στη γέννα.

«Η γιαγιά μου θήλαζε τόσο τη μαμά μου όσο και το μωρό του γείτονα. Ο μπαμπάς της την έφερνε όταν χρειαζόταν να φάει. Αυτή και η μαμά μου ήταν οι καλύτερες φίλες σε όλη τους τη ζωή», έγραψε συγκεκριμένα.

Άλλοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων ωστόσο δεν πείστηκα από το βίντεο. «Δεν ξέρω αν θα ήταν για μένα, αλλά αν λειτουργεί για άλλους ανθρώπους, νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο να βλέπεις μαμάδες να υποστηρίζουν άλλες μαμάδες και τα μωρά τους!!, έγραψε κάποιος.

Και ενώ ορισμένες μαμάδες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα με το να θηλάζουν άλλα παιδιά, αυτό φαίνεται ότι αποτελεί κανονικότητα για την Emily. Στην πραγματικότητα, η μαμά των τριών παιδιών αργότερα μοιράστηκε μια σειρά από κλιπ όπου θηλάζει την ανιψιά της και ζητά να γίνει ευρύτερα αποδεκτό το wet-nursing, ο θηλασμός δηλαδή παιδιών από γυναίκες που δεν είναι η μητέρα τους.

«Αλλά πραγματικά, αυτό ήταν ένα τόσο φυσιολογικό κομμάτι του πολιτισμού, και τώρα θεωρείται παράξενο. Πραγματικά «χρειάζεται ένα χωριό (για να μεγαλώσεις ένα παιδί) και νομίζω ότι είναι τόσο ιδιαίτερο να μπορώ να ταΐζω την ανιψιά μου», ήταν το σχόλιο που συνόδευε ένα από τα βίντεό της στο οποίο φαίνεται να θηλάζει την ανιψιά της.

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024