Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκολ – επιβράβευση για Ντόι και κορυφαίος με διαφορά ο Μασούρας

Γκολ – επιβράβευση για Ντόι και κορυφαίος με διαφορά ο Μασούρας

Ο νεαρός στόπερ και ο διεθνής εξτρέμ έκαναν και πάλι εξαιρετική εμφάνιση και οδήγησαν τους πειραιώτες στη νίκη

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε 57 λεπτά για να «ξεκλειδώσει» την αμυντική γραμμή του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη και οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη επί του «Αίαντα» (3-1).

Το γκολ που πέτυχε ο Ανδρέας Ντόι με δυνατό μακρινό σουτ στο 57’ άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης και ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποφύγει το μεγάλο άγχος που θα είχε αν το ματς πήγαινε προς το φινάλε χωρίς να έχει σκοράρει.

Όλα πήραν το… δρόμο τους για την ομάδα του λιμανιού από το γκολ του νεαρού κεντρικού αμυντικού και οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Κι εδώ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τονίσουμε δύο – τρία σημαντικά πράγματα από την εικόνα των πειραιωτών στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων.

1.Ο Ντόι δικαιούταν κι ένα γκολ για να έχει ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» πολύ καλών εμφανίσεων το τελευταίο διάστημα.

Ο νεαρός στόπερ των πειραιωτών έχει κάνει καλές εμφανίσεις και μάλιστα σε δύσκολα παιχνίδια. Ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις απαιτήσεις και ο Καρβαλιάλ αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του παίκτη.

Ο Ντόι πέτυχε κι ένα σημαντικό γκολ και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε και δύο καλές ευκαιρίες και σε προηγούμενα ματς για να σκοράρει με κεφαλιά από στατική φάση, αλλά δεν τα είχε καταφέρει.

Τώρα το πέτυχε μ’ ένα δυνατό σουτ πολλά μέτρα μακριά από την περιοχή και είναι γεγονός πως με αυτό το γκολ έβγαλε από δύσκολη θέση την ομάδα του, σ’ ένα κομβικό σημείο της αναμέτρησης.

Είπαμε, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» είναι σε καλά «φεγγάρια» και σήμερα βοήθησε και επιθετικά την ομάδα του πετυχαίνοντας ένα σημαντικό γκολ.

2. Έχει ιδιαίτερη σημασία να σταθούμε και στην εμφάνιση του Γιώργου Μασούρα, ενός παίκτη του Ολυμπιακού που είναι μόνιμα στη λίστα των διακριθέντων στα παιχνίδια των πειραιωτών το τελευταίο δίμηνο.

Γενικά τη φετινή χρονιά ο Μασούρας είναι σε καλή κατάσταση και ο διεθνής ακραίος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» το έδειξε και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, καθώς από τα πόδια του ξεκίνησαν πολλές επιθετικές προσπάθειες, ενώ είχε και ο ίδιος φάσεις απειλώντας την εστία των φιλοξενούμενων.

Ο Μασούρας είχε την ασίστ στον Ναβάρο στη φάση του δεύτερου γκολ, αλλά και στον Γιόβετιτς στο 3-1 του Ολυμπιακού, αποδεικνύοντας ότι είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες των πειραιωτών τη φετινή σεζόν.

Ήταν μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση από τον διεθνή άσο της ομάδας του λιμανιού.

3.Ο ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε στο 75’ με πέναλτι του Κόντε κι εδώ σίγουρα ο Καρβαλιάλ θα έχει να πει πολλά στους παίκτες για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

Ο Τούτου πήρε την μπάλα στην μεσαία γραμμή κι έκανε κούρσα πενήντα μέτρων, χωρίς κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού να τον σταματήσει με ένα φάουλ.

Ούτε ο Τσικίνιο, ούτε ο Ρέτσος με τον Κίνι, με αποτέλεσμα στη συνέχεια ο διαιτητής να δώσει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Ρέτσου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να έχουν καλύτερη αντίδραση στη συγκεκριμένη φάση και είναι βέβαιο πως ο Καρβαλιάλ θα έχει να πει πολλά στους παίκτες του στην αυριανή προπόνηση στο Ρέντη, καθώς περίμενε σωστή αμυντική λειτουργία κι όχι αυτό που είδε.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024