
Σοκ στην ΑΕΚ με Σιμάνσκι
Πλήγμα στην ΑΕΚ με τον Νταμιάν Σιμάνσκι που αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις με έξι εβδομάδες.
Πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Νταμιάν Σιμάνσκι, καθώς όπως έκαναν γνωστό οι Κιτρινόμαυροι, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις με έξι εβδομάδες!
Αυτό σημαίνει πως ο Πολωνός μέσος θα χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου της Superleague και το πιθανότερο σενάριο είναι η επιστροφή του να γίνει πάνω-κάτω στην έναρξη των πλέι οφ τού πρωταθλήματος.
Θυμίζουμε πως ο εκ των αρχηγών της Ένωσης αποχώρησε με πρόβλημα στον τένοντα του μηριαίου, ψηλά στο αριστερό πόδι, από την προχθεσινή προπόνηση και πλέον ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει για ένα εύλογο διάστημα.
Ο Σιμάνσκι μετρά τη φετινή αγωνιστική περίοδο 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τέσσερις ασίστ, και με την απουσία του ο Γενς Γιόνσον θα κληθεί να καλύψει το κενό του.
- Το DNA στις παλαιολιθικές σπηλαιογραφίες οδηγεί στους πρώτους καλλιτέχνες της ανθρωπότητας
- Πως η συγκατοίκηση επηρεάζει τη σχέση;
- Τραμπ και Κένεντι: Δύο πρόεδροι, η ίδια παγίδα;
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «16» – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- Έρευνα: Μια δύσκολη οικονομική πραγματικότητα – Οι νέοι στην Ελλάδα στους φτωχότερους στην Ευρώπη
- Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ και η σημασία της Τουρκίας στο χάρτη – Τα δώρα που θα φέρει ο Τραμπ στον Ερντογάν








