Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στην ΑΕΚ με Σιμάνσκι

Σοκ στην ΑΕΚ με Σιμάνσκι

Πλήγμα στην ΑΕΚ με τον Νταμιάν Σιμάνσκι που αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Νταμιάν Σιμάνσκι, καθώς όπως έκαναν γνωστό οι Κιτρινόμαυροι, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις με έξι εβδομάδες!

Αυτό σημαίνει πως ο Πολωνός μέσος θα χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου της Superleague και το πιθανότερο σενάριο είναι η επιστροφή του να γίνει πάνω-κάτω στην έναρξη των πλέι οφ τού πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως ο εκ των αρχηγών της Ένωσης αποχώρησε με πρόβλημα στον τένοντα του μηριαίου, ψηλά στο αριστερό πόδι, από την προχθεσινή προπόνηση και πλέον ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει για ένα εύλογο διάστημα.

Ο Σιμάνσκι μετρά τη φετινή αγωνιστική περίοδο 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τέσσερις ασίστ, και με την απουσία του ο Γενς Γιόνσον θα κληθεί να καλύψει το κενό του.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024