Επίσημο: Στην Μπάγερν Μονάχου ο Μποέ
Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τον Σασά Μποέ από την Γαλατάσαραϊ.
Η Μπάγερν Μονάχου, λόγω των πολλών τραυματισμών στην αμυντική της γραμμή, δαπάνησε 25 εκατομμύρια ευρώ και έκανε δικό της τον Σασά Μποέ από την Γαλατάσαραϊ.
Ο 23χρονος Γάλλος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2028 και έρχεται να δώσει λύσεις στον Τόμας Τούχελ που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στις επιλογές του για τον καταρτισμό της αμυντικής τετράδας.
Ουπαμεκανό, Κίμιχ και Ντε Λιχτ αντιμετωπίζουν ο καθένας τα δικά του προβλήματα και απουσιάζουν από τις υποχρεώσεις των Βαυαρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Είναι τιμή μου να παίξω για μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως η Μπάγερν», ανέφερε το νέο απόκτημα των Βαυαρών.
- Η Ιταλία αγόρασε σπάνιο πορτρέτο του Καραβάτζιο για 30 εκατ. ευρώ – Θα εκτεθεί στο Παλάτσο Μπαρμπερίνι
- Η επιστήμη ξέρει αν προτιμάμε την αλήθεια ή το ψέμα
- Δημοσκόπηση: Τα δύο «ανοιχτά τραύματα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Ενοίκια: Τι αλλάζει από 1ης Απριλίου για μισθωτές και εκμισθωτές
- Η τακτική του δολώματος: Πώς το Ιράν ξετρυπώνει τις συστοιχίες Patriot και μετά τις καταστρέφει
- Η σκοτεινή πλευρά της βιομηχανίας της ευεξίας



