Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πειραιάς: Μία ώρα προσπαθούσαν να σώσουν τον 18χρονο οι γιατροί - Συλλήψεις για όπλα στο κλαμπ

Πειραιάς: Μία ώρα προσπαθούσαν να σώσουν τον 18χρονο οι γιατροί – Συλλήψεις για όπλα στο κλαμπ

Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών - Συνελλήφθησαν δύο άνδες γαι εκβιάσεις και όπλα στο νυχτερινό κέντρο

Ανείπωτη είναι η θλίψη για έναν 18χρονο που έχασε τη ζωή του ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο άτυχος νεαρός αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ διασκέδαζε με την παρέα του σε νυχτερινό μαγαζί, και κατέρρευσε ξαφνικά.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να τον παραλαμβάνουν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και να τον μεταφέρουν στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες επί μία ώρα προκειμένου να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως να καταφέρουν να κρατήσουν στη ζωή τον 18χρονο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί του έκαναν προσπάθεια ανάνηψης επί μια ώρα. Ο νεαρός έφτασε στο Τζάνειο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 05:15 τα ξημερώματα και λίγο μετά τις 06:20 άφησε την τελευταία του πνοή.

Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων

Προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του νεαρού, θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά που έχει αναλάβει την υπόθεση, αναμένουν τόσο τα αποτελέσματα των ιατροδικαστών όσο και των τοξικολογικών εξετάσεων, για την εξέλιξη της υπόθεσης και την ποινική διερεύνησή της.

Δύο συλλήψεις στο νυχτερινό κέντρο – Είχαν κλεμμένο όπλο αστυνομικού

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορμή το τραγικό συμβάν, ακολούθησε επιτόπια έρευνα στο εν λόγω μαγαζί από την Ελληνική Αστυνομία, ενώ στη συνέχεια στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 37 και 42 ετών που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα και κατείχαν όπλα.

Οι συλληφθέντες προέβαλαν σθεναρή αντίσταση, ενώ ο ένας από τους δύο, μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιάσεων καταστηματαρχών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ., «εντοπίστηκαν έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο προληπτικών αστυνομικών ελέγχων, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, βγάζοντας ο καθένας από ένα πιστόλι.

Το ένα όπλο που βρέθηκε ήταν κλεμμένο από αστυνομικό

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.

Στο έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια που έφεραν μαζί τους, με το ένα εκ των οποίων να διαπιστώνεται ότι είχε κλαπεί την 12-06-2020 από αστυνομικό, καθώς και 20 φυσίγγια που περιέχονταν στις γεμιστήρες αυτών.

Οι κατηγορίες

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στον Πειραιά προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψή τους με τις κατηγορίες της οπλοκατοχής και της αντίστασης.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες περιλαμβάνεται σε δικογραφία για εκβιάσεις σε βάρος καταστηματαρχών, ενώ και οι δύο έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για -κατά περίπτωση- επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβιάσεις, απειλές, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τη ρατσιστική βία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024