Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έχει ξοδέψει 94.000 ευρώ σε πλαστικές – Έχει υπερμεγέθη στήθη και δεν βρίσκει ρούχα

Έχει ξοδέψει 94.000 ευρώ σε πλαστικές – Έχει υπερμεγέθη στήθη και δεν βρίσκει ρούχα

Η 28χρονη Paige British είναι εθισμένη στις πλαστικές όπως παραδέχεται και συνολικά έχει δώσει παραπάνω από 93.000 ευρώ για να αλλάξει την εμφάνιση της.

Μία γυναίκα ξόδεψε περισσότερα από 47.000 ευρώ για να αποκτήσει υπερμεγέθη στήθη και μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη από το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν βρίσκει ρούχα να φορέσει.

Η 28χρονη Paige British είναι εθισμένη στις πλαστικές όπως παραδέχεται και συνολικά έχει δώσει παραπάνω από 93.000 ευρώ για να αλλάξει την εμφάνιση της, περνώντας 14 φορές από το νυστέρι του πλαστικού χειρούργου.

 Η 28χρονη δεν πτοείται και προγραμματίζει νέες πλαστικές επεμβάσεις, ενώ ανέφερε ότι οι γυναίκες σχολιάζουν συνέχεια αρνητικά την εμφάνιση της, γιατί ζηλεύουν

Η 28χρονη λατρεύει την εμφάνισή της, παρά το γεγονός ότι τα υπερμεγέθη στήθη της προκαλούν πόνο στην πλάτη, και μάλιστα ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να βγει έξω χωρίς άλλες γυναίκες να ζηλεύουν την εμφάνισή της.

«Το στήθος μου είναι τόσο μεγάλο που πονάει η πλάτη μου, αλλά όταν το κοιτάζω, καταλαβαίνω πως άξιζε ό,τι πέρασα», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη Mirror.

Όμως δυσκολεύεται να βρει το κατάλληλο μέγεθος στα ρούχα που θα καλύπτει όλο το στήθος, αφού τα περισσότερα φτάνουν μέχρι τη μέση. Επίσης, το μεγαλύτερο πρόβλημα βρίσκεται στα μπικίνι, καθώς κυκλοφορούν σε σετ και όχι ξεχωριστά.

Εντούτοις, η Paige British δεν πτοείται και προγραμματίζει νέες πλαστικές επεμβάσεις, ενώ ανέφερε ότι οι γυναίκες σχολιάζουν συνέχεια αρνητικά την εμφάνιση της, γιατί ζηλεύουν.

«Απλώς ζηλεύουν που έχω διπλάσιο στήθος από αυτές. Ντύνομαι σεμνά, αλλά δεν μπορώ να ξεφύγω από τα επικριτικά βλέμματα», είπε και πρόσθεσε πως «οι άνθρωποι ρωτούν τι έχω κάνει στον εαυτό μου και λένε ότι αηδιάζουν, αλλά δεν δίνω σημασία. Πάντα θα σε μισούν για κάτι, επειδή κατά βάθος ζηλεύουν».

Sports in

Εκεί που τελειώνουν οι λέξεις… (vid)

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Και μια ποδοσφαιρική ιστορία που δεν ξέρεις αν συμβαίνει ή αν την ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοιχτά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024