Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπραντ Πιτ: Tα σημάδια που μαρτυρούν τη «μυστική» επέμβαση 120.000 δολαρίων

Μπραντ Πιτ: Tα σημάδια που μαρτυρούν τη «μυστική» επέμβαση 120.000 δολαρίων

Viral βίντεο δείχνει πώς ο Μπραντ Πιτ άλλαξε σε δύο χρόνια και έγινε... πιο νέος.

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Μπραντ Πιτ να έκανε λίφτινγκγια να παραμείνει «αγέραστη» η εμφάνισή του. Ο ηθοποιός έγινε ο πρώτος A-lister που ψηφίστηκε δύο φορές ως ο πιο σέξι άντρας του περιοδικού People.

Η νεανική του όψη, μάλιστα, κάνει πολλούς να τον αποκαλούν τον πραγματικό «Μπέντζαμιν Μπάτον», καθώς αντί να γερνά, εκείνος φαίνεται όλο και πιο νέος, ωραίος, αρρενωπός και γοητευτικός.

Οργιάζουν οι φήμες για λίφτινγκ

Σε ένα βίντεο στο Instagram, ο αισθητικός προσώπου και πρώην γιατρός του βρετανικού ΕΣΥ, δρ Τζόνι Μπέτεριτζ πιστεύει ότι υπάρχει μια βασική ένδειξη ότι ο ηθοποιός έκανε κρυφά τη χειρουργική επέμβαση, η οποία μπορεί να κοστίσει πάνω από 117 χιλιάδες ευρώ και απαιτεί μια περίοδο ανάρρωσης δύο έως τριών μηνών. Ο Μπραντ δεν αποκάλυψε ποτέ αν έχει κάνει την επέμβαση, αλλά ο Δρ Μπέτεριτζ, ιδρυτής της κλινικής JB Aesthetics στο Λονδίνο, υπέθεσε ότι είχε κάνει λίφτινγκ, Συνέκρινε φωτογραφίες του σταρ του Χόλιγουντ που τραβήχτηκαν στα Βραβεία Όσκαρ το 2020 με τον περασμένο Ιούλιο, όταν βρισκόταν στο Γουίμπλεντον.

«Έτσι ήταν πριν από τέσσερα χρόνια το 2020 και μπορείτε να δείτε ότι δείχνει τα φυσιολογικά σημάδια γήρανσης. Βαθιές στατικές γραμμές, απώλεια όγκου στα μάτια και στη μέση του προσώπου και λίγη χαλάρωση του δέρματος στο κάτω μέρος του προσώπου. Ήταν στο Wimbledon πέρυσι όπου έγινε αντιληπτή η μεταμόρφωσή του. Δείτε την αλλαγή στο πρόσωπό του και πόσο πιο νεανικό δείχνει όταν τον βλέπετε από το πλάι στο προφίλ. Μπορείτε να δείτε ότι η αλλαγή στο περίγραμμα του κάτω προσώπου είναι πραγματικά εντυπωσιακή και μπορείτε να πείτε ότι σχετίζεται με ένα λίφτινγκ όπως δείχνει και αυτή η ουλή».

Το σημάδι που κάρφωσε το λίφτινγκ

Ο Δρ Τζόνι ισχυρίστηκε ότι το αυτί του Μπραντ είχε την «κλασική εμφάνιση μιας ουλής λίφτινγκ προσώπου». Εξήγησε: «Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το δέρμα γύρω του ανασηκώνεται, γεγονός που μπορεί να αλλάξει το σχήμα και τη θέση των λοβών του αυτιού. Έχει σχεδόν γυρίσει τον χρόνο πίσω στο πώς φαινόταν το πρόσωπό του στις αρχές της δεκαετίας του 2000, κάτι που είναι επίσης ειρωνικό επειδή έπαιζε τον Μπέντζαμιν Μπάτον.

Η επέμβαση μπορεί να κοστίσει περισσότερα από 120.000 δολάρια.

Υπάρχουν τρία χρόνια διαφορά μεταξύ αυτών των φωτογραφιών και είναι προφανές ότι υπάρχουν αλλαγές στο πρόσωπο. «Νομίζω ότι φαίνεται πολύ καλός για αυτή τη μεταμόρφωση, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα χειρουργικής επέμβασης που έγινε σωστά».

Μετά την επιτυχία του βίντεο, ο Δρ Τζόνι είπε στη Sun: «Το βίντεο του Μπραντ έχει γίνει viral επειδή οι άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο καλός φαίνεται στα 60 του. Βλέποντας τις φωτογραφίες που δημοσίευσα, ο Μπραντ φαίνεται ότι θα μπορούσε να κάνει λίφτινγκ. Οι αλλαγές είναι σημαντικές εκείνη την περίοδο. Για να υπάρχει αυτός ο βαθμός ανύψωσης στο πρόσωπο και το περίγραμμα, ειδικά στο μέσο και κάτω πρόσωπο, δεν μπορείτε να πετύχει κανεις αυτά τα αποτελέσματα μέσω μη χειρουργικών μεθόδων.»

Τι ισχυρίζεται ο Μπραντ Πιτ για την εμφάνισή του

Ο Μπραντ Πιτ έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη στάση του απέναντι στο γήρας. Σε συνέντευξή του στο Esquire, είπε: «Μεγαλώνεις, γίνεσαι πιο παράξενος και η άνεση είναι πιο σημαντική. Νομίζω ότι είναι τόσο απλό». Όταν ρωτήθηκε για το πρόγραμμα ομορφιάς του, είπε ξεκαρδιστικά: «Μεγάλωσα με νοοτροπία εξοχής, όπως ξέρετε, να σαπουνίζομαι μια φορά την ημέρα και μετά να συνεχίζω…

Και νομίζω ότι αν μαθαίνουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, αν συμπεριφερόμαστε λίγο καλύτερα, τότε υπάρχουν μακροχρόνια οφέλη από αυτό. Οπότε απλά γερνάμε υγιείς, γερνάμε με υγιή τρόπο».

Ένας άλλος βασικός παράγοντας για την εμφάνισή του, όπως ισχυρίζεται ο Μπραντ, ήταν η απόφασή του να κόψει το κάπνισμα, καθώς εξήγησε ότι συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε απλώς να «το ελαττώσει» – ήταν όλα ή τίποτα. Συνέχισε: «Δεν έχω αυτή την ικανότητα να κάνω μόνο ένα ή δύο την ημέρα. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024