Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο και όμως αληθινό - Πήρε κλήση χωρίς να έχει... αυτοκίνητο

Απίστευτο και όμως αληθινό – Πήρε κλήση χωρίς να έχει… αυτοκίνητο

Η κλήση στάλθηκε σε λάθος άνθρωπο λόγω συνωνυμίας

Βερολινέζος καλείται να πληρώσει κλήση για υπερβολική ταχύτητα, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν διαθέτει αυτοκίνητο. Η παράβαση σχετίζεται για την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας κατά 7 χλμ./ώρα και μολονότι το πρόστιμο είναι μόλις 20 ευρώ, το γεγονός ότι η κλήση στάλθηκε σε λάθος άνθρωπο αποτελεί ένα βαρύ πλήγμα στην αξιοπιστία της γερμανικής αστυνομίας.

Αυτό δίνει το δικαίωμα στον 63χρονο να αμφισβητήσει τη βεβαίωση της παράβασης, καθώς όχι μόνο δεν ήταν εκείνος που υπερέβη το όριο ταχύτητας, αλλά δεν έχει στην κατοχή του κάποιο όχημα το οποίο θα μπορούσε να τον εμπλέξει στην όλη υπόθεση.

Λόγω συνωνυμίας

Μετά από την λήψη της κλήσης, ο 63χρονος προχώρησε στην αμφισβήτηση προκειμένου να μην γίνει βεβαίωση της παράβασης, χωρίς να έχει κανένα αποτέλεσμα. Κατόπιν τούτου, ο Γερμανός απευθύνθηκε σε δικηγόρο για να μπορέσει να βρει το δίκιο του.

Εφόσον ο δικηγόρος αναζήτησε στοιχεία για να φτιάξει την υπερασπιστική γραμμή του πελάτη του, αποδείχθηκε ότι η αστυνομική έρευνα που ακολούθησε της παράβασης δεν ήταν η ενδεδειγμένη, καθώς η κλήση εστάλη λόγω συνωνυμίας στον λάθος άνθρωπο.

Η κλήση καταλογίστηκε στον 63χρονο χωρίς να έχει καν αμάξι

Συνεχίζονται τα λάθη

Παρά τη συνωνυμία, οι αρχές δεν παραδέχθηκαν το λάθος τους, καθώς στη συνέχεια οι αστυνομικοί ισχυρίστηκαν ότι οι δύο άνδρες πέρα από το ίδιο επώνυμο διαθέτουν και την ίδια κατοικία, κάτι το οποίο αρνήθηκαν και οι δύο.

Το δικαστικό σώμα αποδέχθηκε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να βεβαιώσουν ότι οι δύο άνδρες κατοικούν στην ίδια διεύθυνση, χωρίς ωστόσο να βάλει ένα οριστικό τέλος στην περιπέτεια του 63χρονου Βερολινέζου.

Τέλος, με βάση τα ανωτέρω είναι πολύ πιθανό η υπόθεση να καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες, όπου οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα κληθούν να καταθέσουν και η κλήση των 20 ευρώ να βρει τον πραγματικό αποδέκτη της.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024