Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη εικόνα για Όρτα – Τσικίνιο

Η πρώτη εικόνα για Όρτα – Τσικίνιο

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ προσφέρεται για να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση οι δύο παίκτες και ο Καρβαλιάλ θεωρεί ότι τόσο ο Όρτα όσο και ο Τσικίνιο θα δείξουν με το «καλημέρα», ότι έχουν σπουδαίες δυνατότητες

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ της Κυριακής και στο μεγάλο λιμάνι προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες. Το κυριακάτικο ματς παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα για πολλούς λόγους.

Πρώτα απ’ όλα στο πρόγραμμα της αγωνιστικής υπάρχει το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού κάτι που σημαίνει ότι με νίκη επί του ΠΑΣ, ο Ολυμπιακός θα εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι, μειώνοντας την διαφορά με έναν εκ των δύο ή ακόμα και απ’ τους δύο, αν το ματς στην Τούμπα λήξει ισόπαλο.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι η νίκη είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του Πειραιά κόντρα στον ΠΑΣ και στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να δώσουν συνέχεια στην καλή εμφάνιση που έκαναν απέναντι στον Άρη.

Το κυριακάτικο παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για έναν ακόμα λόγο κι αυτός δεν είναι άλλος από την παρουσία των Όρτα και Τσικίνιο στο χορτάρι του Καραϊσκάκη.

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού θα κάνουν το ντεμπούτο τους με την φανέλα της ομάδας του λιμανιού, καθώς αμφότεροι είναι σε καλή κατάσταση και ο Καρβαλιάλ θέλει να τους ρίξει άμεσα στην μάχη.

Το παιχνίδι λοιπόν με τον ΠΑΣ προσφέρεται για να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση οι δύο παίκτες και ο Πορτογάλος τεχνικός των πειραιωτών θεωρεί ότι τόσο ο Όρτα όσο και ο Τσικίνιο θα δείξουν με το «καλημέρα», ότι έχουν τις δυνατότητες να προσφέρουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ξέρει καλά τους δύο παίκτες από τη «θητεία» τους στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και εκτιμά ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει πολλά από τον Όρτα και τον Τσικίνιο στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού, καθώς πρόκειται για δύο «οχτάρια» που μπορούν να πασάρουν καλά αλλά και να βοηθήσουν στη γρήγορη μεταφορά μπάλας.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν λοιπόν την ευκαιρία να δουν τους δύο παίκτες για πρώτη φορά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και θεωρείται βέβαιο πως ο Καρβαλιάλ θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στους δύο.

Απομένει να δούμε αν ένας εκ των δύο θα είναι στη βασική εντεκάδα (το πιθανότερο είναι ναι) και ποιους ρόλους θα τους δώσει ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Ο Καρβαλιάλ έχει δει τους δύο παίκτες σε αυτές τις λίγες προπονήσεις που έχουν κάνει στο Ρέντη, έχει φυσικά μιλήσει μαζί τους και είναι δεδομένο πως και οι δύο μπορούν να παίξουν άμεσα και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Τα υπόλοιπα στον αγωνιστικό χώρο του «Καραϊσκάκη» με τον Ολυμπιακό να θέλει εκτός από τη νίκη και μια καλή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024