Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση... παιδοφιλίας: «Από περιέργεια» λέει ο 40χρονος ότι έκλεισε το ραντεβού με τη... 13χρονη

Υπόθεση… παιδοφιλίας: «Από περιέργεια» λέει ο 40χρονος ότι έκλεισε το ραντεβού με τη… 13χρονη

Ο 40χρονος έστελνε επί τρεις μέρες μηνύματα στο Instagram σ’ ένα κορίτσι που είχε την ηλικία της ανήλικης κόρης του, αλλά το έκανε από... περιέργεια, όπως λέει...

Ανδρας 40 ετών συνελήφθη διότι επιχείρησε να προσελκύσει μέσω του διαδικτύου κορίτσι 13 ετών «για γενετήσιους λόγους», μόνο που πίσω από το προφίλ της ανήλικης κρύβονταν δύο 17χρονοι.

Ο 40χρονος συνομίλησε για μικρό χρονικό διάστημα με τη φερόμενη ως 13χρονη και αφού της έστειλε οπτικοακουστικό πορνογραφικό υλικό, κανόνισε να συναντηθεί μαζί της το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Πίσω από το ψεύτικο προφίλ της 13χρονης βρίσκονταν δύο 17χρονοι εκβιαστές

«Σας λέω έχω κόρη σε αυτή την ηλικία και φοβάμαι να την πιάσω» λέει ο 40χρονος στο Star, ο οποίος έστελνε, ωστόσο, επί τρεις μέρες μηνύματα στο Instagram σ’ ένα κορίτσι που είχε την ηλικία της κόρης του

Στις 18:30 έφτασε πρώτος στο ραντεβού, όμως η ανήλικη δεν εμφανίστηκε ποτέ καθώς πίσω από το ψεύτικο προφίλ της βρίσκονταν οι δύο νεαροί που το είχαν φτιάξει για να εντοπίσουν παιδόφιλο και στη συνέχεια να τον εκβιάσουν.

«Μου είπαν ή θα μας δώσεις ό,τι λεφτά έχεις στο ATM στην τράπεζα ή θα πάμε στην αστυνομία να δείξουμε τις πρόστυχες αυτές συνομιλίες. Και έφυγα εγώ από μόνος μου και πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα στο Χαλάνδρι γιατί φοβήθηκα», δήλωσε ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παιδοφιλία, αφού έστελνε μηνύματα με το προφίλ «ανήλικης».

«Δεν είχα σκοπό καν να την αγγίξω», πρόσθεσε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Σας λέω έχω κόρη σε αυτή την ηλικία και φοβάμαι να την πιάσω, πόσο μάλλον ένα ξένο παιδάκι που ξέρω ότι θα πάω φυλακή αν το κάνω κάτι. Εγώ πήγα στο ραντεβού από περιέργεια να δω τι ήθελε και γιατί τόσο μικρή ηλικία, τι ψάχνει δηλαδή σε τέτοια μικρή ηλικία. Δεν πήγα, δηλαδή, για να το βιάσω, να το αγγίξω, να το πειράξω», είπε.

Από περιέργεια…

Ωστόσο, ο ίδιος έστελνε επί τρεις μέρες μηνύματα στο Instagram σ’ ένα κορίτσι που είχε την ηλικία της κόρης του. Το έκανε, όπως δικαιολογήθηκε, από περιέργεια:

«Τη ρώτησα πόσο χρονών είναι, μου είπε 13 στα 14. Μου είπε “έχεις πρόβλημα να μιλάμε;”, της είπα όχι, “εσύ μου λέει πόσο είσαι”, εγώ είμαι 40. Με ρώτησε αν έχω σχέση, της είπα όχι, ρώτησα και εγώ αν έχεις σχέση μέσω μηνυμάτων μου είπε ότι δεν έχει και μετά πήγε λίγο… ερωτικού περιεχομένου το θέμα. Πρώτη έστειλε φωτογραφία γυμνή, μετά της έστειλα εγώ άλλη μία από κουταμάρα».

Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους και οι δυο ανήλικοι για εκδικητική πορνογραφία και εκβίαση κατά συναυτουργία. Ολοι τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024