Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καταιγιστικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» - Τι θα δούμε σήμερα

Καταιγιστικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» – Τι θα δούμε σήμερα

Η Ξένια γεννά ένα υγιέστατο αγοράκι.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς».  Στο αποψινό επεισόδιο (24/1), ο Αποστόλης βασανίζεται για το αν πρέπει να μιλήσει για όσα έχει δει.

Ομως, μετά από πολλή σκέψη, τελικά μιλά στον Λυκούργο για την παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη: «Τους είδα με τα ίδια μου τα μάτια να φιλιούνται έξω από την ταβέρνα», του λέει κι αυτός γίνεται έξαλλος: «Κοίταξε, Αποστόλη, θα σε παρακαλέσω να μείνει μεταξύ μας. Θα το χειριστώ εγώ αυτό το ζήτημα», του τονίζει.

Ο Λυκούργος στην αρχή δεν θέλει να το πιστέψει αλλά μετά πείθεται και καλεί τον Χρήστο, ο οποίος, μετά από πιέσεις, το παραδέχεται: «Εντάξει, θείε, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι ερωτευμένος με την Αριάδνη. Δεν θέλω όμως να κοροϊδεύω την Αφροδίτη. Την αγαπάω και είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Θα της ζητήσω να χωρίσουμε», του ανακοινώνει και ο Λυκούργος τρελαίνεται.

Η Δήμητρα επιστρέφει από την ανωτέρα διοίκηση και αποκαλύπτει στον Γιώργη ότι της ανέθεσαν να μπει σε μια ομάδα της δίωξης ναρκωτικών για μια επικίνδυνη αποστολή.

Spoiler

Η Ξένια γεννά ένα υγιέστατο αγοράκι. Περίχαρης ο Δημοσθένης ψάχνει γυναίκα να κρατήσει το παιδί, αλλά η Ξένια έχει άλλα σχέδια. Η Μάνη γυρνάει την πλάτη στον Δημοσθένη.

Δείτε τη συγκλονιστική συνέχεια στο MEGA.

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024