Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Στο αποψινό επεισόδιο (24/1), ο Αποστόλης βασανίζεται για το αν πρέπει να μιλήσει για όσα έχει δει.
Ομως, μετά από πολλή σκέψη, τελικά μιλά στον Λυκούργο για την παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη: «Τους είδα με τα ίδια μου τα μάτια να φιλιούνται έξω από την ταβέρνα», του λέει κι αυτός γίνεται έξαλλος: «Κοίταξε, Αποστόλη, θα σε παρακαλέσω να μείνει μεταξύ μας. Θα το χειριστώ εγώ αυτό το ζήτημα», του τονίζει.
Ο Λυκούργος στην αρχή δεν θέλει να το πιστέψει αλλά μετά πείθεται και καλεί τον Χρήστο, ο οποίος, μετά από πιέσεις, το παραδέχεται: «Εντάξει, θείε, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι ερωτευμένος με την Αριάδνη. Δεν θέλω όμως να κοροϊδεύω την Αφροδίτη. Την αγαπάω και είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Θα της ζητήσω να χωρίσουμε», του ανακοινώνει και ο Λυκούργος τρελαίνεται.
Η Δήμητρα επιστρέφει από την ανωτέρα διοίκηση και αποκαλύπτει στον Γιώργη ότι της ανέθεσαν να μπει σε μια ομάδα της δίωξης ναρκωτικών για μια επικίνδυνη αποστολή.
Spoiler
Η Ξένια γεννά ένα υγιέστατο αγοράκι. Περίχαρης ο Δημοσθένης ψάχνει γυναίκα να κρατήσει το παιδί, αλλά η Ξένια έχει άλλα σχέδια. Η Μάνη γυρνάει την πλάτη στον Δημοσθένη.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση