Αστέρι της Μπαρτσελόνα στο «στόχαστρο» της Μπάγερν Μονάχου
Η Μπάγερν Μονάχου έχει ως μεταγραφικό στόχο τον ηγέτη της άμυνας της Μπαρτσελόνα για να ενισχύσει την οπισθοφυλακής της.
Ο Τόμας Τούχελ έχει θέσει ως προτεραιότητα, την ενίσχυση της Μπάγερν Μονάχου ειδικά στον τομέα της αμυντικής λειτουργίας. Και στο πλαίσιο αυτό, για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, οι Βαυαροί έχουν εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Νόρντι Μουκιέλε της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ως δεύτερη επιλογή, υπάρχει ο Κίεραν Τρίπιερ της Νιουκάστλ.
Οσον αφορά στο κέντρο της άμυνας, ο Γερμανός προπονητής επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Ρόναλντ Αραούχο, ακόμη και από το προσεχές καλοκαίρι. Ομως οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, θεωρούν τον έμπειρο άσο «ανέγγιχτο» και κατά συνέπεια δεν τίθεται θέμα παραχώρηση του.
Τι είπε ο Ντέκο
Κάτι που επιβεβαίωσε μιλώντας στο «Movistar» και ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ντέκο: «Η Μπάγερν θέλει τον Ρόναλντ Αραούχο; Δεν σχεδιάζουμε να τον παραχωρήσουμε. Δεν είναι προς πώληση γιατί είναι ένας από τους βασικούς παίκτες στο μέλλον της Μπάρτσα. Έχει μεγάλο συμβόλαιο και δεν σκεφτόμαστε να τον πουλήσουμε. Δείχνει κάθε ημέρα ότι είναι χαρούμενος εδώ. Δεν υπαρχει τίποτε άλλο να πω».
Ωστόσο, η γερμανική εφημερίδα «Bild», επιμένει για το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου, αποκαλύπτοντας ότι οι «κόκκινοι» έχουν κάνει ήδη μια πρώτη προσφορά 75 εκατομμυρίων ευρώ, για τον παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι σε περίπτωση άρνησης της Μπαρτσελόνα, ο γερμανικός σύλλογος σκοπεύει να… επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση.
- Ο ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε τον Όσμαν με βίντεο – Η μέρα και η ώρα της παρουσίασής του
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας
- Αποχώρησε από τη Μονακό, ανακοινώθηκε από τη Ντουμπάι BC ο Έλι Οκόμπο (pic)
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός
- Το δείπνο που παρέθεσε το Μαϊάμι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μαζί του Πατ Ράιλι και Σποέλστρα (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442