Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστέρι της Μπαρτσελόνα στο «στόχαστρο» της Μπάγερν Μονάχου

Αστέρι της Μπαρτσελόνα στο «στόχαστρο» της Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ως μεταγραφικό στόχο τον ηγέτη της άμυνας της Μπαρτσελόνα για να ενισχύσει την οπισθοφυλακής της.

Ο Τόμας Τούχελ έχει θέσει ως προτεραιότητα, την ενίσχυση της Μπάγερν Μονάχου ειδικά στον τομέα της αμυντικής λειτουργίας. Και στο πλαίσιο αυτό, για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, οι Βαυαροί έχουν εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Νόρντι Μουκιέλε της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ως δεύτερη επιλογή, υπάρχει ο Κίεραν Τρίπιερ της Νιουκάστλ.

Οσον αφορά στο κέντρο της άμυνας, ο Γερμανός προπονητής επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Ρόναλντ Αραούχο, ακόμη και από το προσεχές καλοκαίρι. Ομως οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, θεωρούν τον έμπειρο άσο «ανέγγιχτο» και κατά συνέπεια δεν τίθεται θέμα παραχώρηση του.

Τι είπε ο Ντέκο

Κάτι που επιβεβαίωσε μιλώντας στο «Movistar» και ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ντέκο: «Η Μπάγερν θέλει τον Ρόναλντ Αραούχο; Δεν σχεδιάζουμε να τον παραχωρήσουμε. Δεν είναι προς πώληση γιατί είναι ένας από τους βασικούς παίκτες στο μέλλον της Μπάρτσα. Έχει μεγάλο συμβόλαιο και δεν σκεφτόμαστε να τον πουλήσουμε. Δείχνει κάθε ημέρα ότι είναι χαρούμενος εδώ. Δεν υπαρχει τίποτε άλλο να πω».

Ωστόσο, η γερμανική εφημερίδα «Bild», επιμένει για το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου, αποκαλύπτοντας ότι οι «κόκκινοι» έχουν κάνει ήδη μια πρώτη προσφορά 75 εκατομμυρίων ευρώ, για τον παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι σε περίπτωση άρνησης της Μπαρτσελόνα, ο γερμανικός σύλλογος σκοπεύει να… επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024