Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αρνητικός για ανανέωση ο Ντέιβις, θέλει Ρεάλ Μαδριτης»

«Αρνητικός για ανανέωση ο Ντέιβις, θέλει Ρεάλ Μαδριτης»

Ο Αλφόνσο Ντέιβις επιμένει να ζητά αυξημένες αποδοχές από την Μπάγερν Μονάχου την ώρα που έχει ξεκινήσει επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα έχει στα πλάνα της τον αριστερό μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις, και οι εξελίξεις ενισχύουν τις ελπίδες πως το καλοκαίρι θα καταφέρει να τον πάρει στο «Μπερναμπέου».

Με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025 στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, ο 22χρονος Καναδός διεθνής αμυντικός αρνήθηκε ξανά να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, ζητώντας αύξηση των αποδοχών του, που δεν φέρεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» ο Ντέιβις επιμένει στην αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του από τα 9 στα 12 εκατ. ευρώ για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, απαίτηση που δεν αποδέχονται οι Βαυαροί και ο Καναδός μπακ είναι στις τελικές επαφές με την ομάδα της Μαδρίτης.

Στο «κόλπο» και ο Ροντρίγκο

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου είναι γνωστό από το περασμένο καλοκαίρι, με τη στάση των Βαυαρών όλο αυτό το χρονικό διάστημα να είναι αρνητική.

Ωστόσο, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η γερμανική ομάδα θα παραχωρήσει τον Καναδό ακραίο μπακ μόνο αν πάρει ως αντάλλαγμα κάποιον παίκτη και συγκεκριμένα τον Ροντρίγκο. Η «Βασίλισσα» προφανώς και δεν θέλει να αποχωριστεί τον Βραζιλιάνο άσο τον οποίο θεωρεί ως ένα από τα μεγαλύτερα project του συλλόγου με τον ίδιο να πραγματοποιεί ήδη εξαιρετικές εμφανίσεις.

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024