Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για την Ημέρα Χειρόγραφης Αποστολής
Προτρέπει τον κόσμο να αρχίσει να γράφει ξανά γράμματα.
Η 23η Ιανουαρίου έχει καθιερωθεί ως η «Ημέρα Χειρόγραφης Αποστολής» και η Φίνος Φιλμ ετοίμασε ένα από τα αφιερωματικά βίντεο, όπως αυτά που αναρτά καθημερινά.
Με σκηνές από παλιές ελληνικές ταινίες, η εταιρεία παραγωγής προτρέπει το κοινό να αφήσει για μια μέρα ή έστω μια ώρα τα πληκτρολόγια και να γράψει ένα γράμμα.
Στο κλιπ παρουσιάζονται σκηνές από τις ταινίες «Η Δίκη των Δικαστών», «Για Ποιόν Χτυπά η Κουδούνα», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Η Ψεύτρα», «Σ’αγαπώ», «Η Ωραία του Κουρέα» και «Ο Ψεύτης».
Πιο αναλυτικά, στη δημοσίευση της Φίνος Φιλμ γράφει: «Αφήνουμε για μια μέρα – ή έστω για μια ώρα – τα πληκτρολόγια και γράφουμε ένα γράμμα με τα χεράκια μας. Σαν τον παλιό καλό καιρό».
Δείτε το βίντεο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Τα τελευταία δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Eurostar: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων
- Τουριστικές επενδύσεις: Οι Κυκλάδες λένε «όχι» στα «φαραωνικά» σχέδια
- Νέο περιστατικό βανδαλισμού στο Δήμο Μαραθώνα
- «O Τετέ προτάθηκε στην Μπενφίκα»
- Ο Σκοτ Φίσερ ήταν ένας βετεράνος ορειβάτης, γνωστός ως «Μίστερ Διάσωση», μέχρι που βρήκε τραγικό θάνατο στο Έβερεστ
- Αγρότες: Αλλάζουν χρόνο στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους – «Δεν κάνουμε πίσω» λένε στην κυβέρνηση
- Ταμείο Ανάκαμψης: Κινδυνεύουν να χαθούν κονδύλια 800 εκατ. ευρώ για προγράμματα κατοικίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 31.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/simon-y7ggpeuM1Qw-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442