Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασε ο Τούχελ: «Για 70 λεπτά παίζαμε σαν μια ομάδα που δεν ήθελε να κερδίσει»

Ξέσπασε ο Τούχελ: «Για 70 λεπτά παίζαμε σαν μια ομάδα που δεν ήθελε να κερδίσει»

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε με σκληρά λόγια για τους παίκτες του μετά την εντός έδρας ήττα από την Βέρντερ Βρέμης, με την οποία οι Βαυαροί έμειναν στο -7 από την Μπάγερ Λενερκούζεν

Ήττα-σοκ μέσα στην «Αλιάνζ Αρίνα» υπέστη χθες βράδυ η Μπάγερν Μονάχου (0-1), με την Βέρντερ Βρέμης να πανηγυρίζει μία ιστορική νίκη στην 18η αγωνιστική της Bundesliga.

Mετα την λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητή των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ, παρουσιάστηκε εκνευρισμένος με τους παίκτες του στην συνέντευξη τύπου και μίλησε με σκληρά λόγια γι’ αυτούς. Ο Γερμανός τεχνικός, τόνισε ότι η ομάδα του δεν άξιζε να κερδίσει και ανέφερε ότι πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα προκειμένου, οι πρωταθλητές Γερμανίας να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους.

Οι δηλώσεις του Τούχελ

«Δεν παίξαμε για 70 λεπτά σαν μια ομάδα που ήθελε να κερδίσει, που έπαιζε για το πρωτάθλημα, που ήθελε να δώσει μια απάντηση. Το κάναμε μόνο για 20 λεπτά. 20 λεπτά δεν είναι αρκετά για να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε. Δεν είναι αυτό που υπογράφουμε εδώ. Όταν υπογράφεις σε έναν σύλλογο όπως η Μπάγερν Μονάχου, υπογράφεις για 100%. Αυτό ισχύει για τον προπονητή, αυτό ισχύει για τους παίκτες. Δεν το παραδώσαμε σήμερα. Παίξαμε σαν να ήμασταν 10 πόντους μπροστά και είχαμε ακόμα ένα παιχνίδι Champions League την Τρίτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούχελ.

Στην συνέχεια ο 50χρονος προπονητής αναφέρθηκε στον τρόπο που προπονείται η ομάδα του: «Κανείς δεν το πιστεύει πια αυτό. Έχω κάνει τη δουλειά αρκετό καιρό για να μπορώ να κρίνω αν η προπόνηση ήταν στο επίπεδο που θέλουμε να είναι. Αυτό συμβαίνει πραγματικά για πολλές εβδομάδες. Σαφώς δεν ήταν αρκετό. Για πάνω από 70 λεπτά δεν είχα την αίσθηση ότι παίζαμε για τη νίκη. Μετά το παρατήρησα. Μέχρι εκεί. Ήμασταν εξαιρετικά στατικοί στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε πολλές φορές τη μπάλα, επιτρέψαμε πολλές αντεπιθέσεις και ήμασταν ατημέλητοι στην κατοχή. Άξια ήττα».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024