
Στην Ελλάδα ο Ούγκο για τον Παναθηναϊκό: «Μεγάλη μου χαρά που θα βρεθώ ξανά με τον Μπακασέτα» (pics)
O Βίτορ Ούγκο ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και στις πρώτες του δηλώσεις στάθηκε στο γεγονός ότι θα ανταμώσει με τον Τάσο Μπακασέτα.
Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο Βίτορ Ούγκο για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν έκρυψε τη χαρά του που θα παίξει στους «πράσινους» αλλά και που θα έχει ξανά συμπαίκτη τον Τάσο Μπακασέτα.
Όσα είπε ο Ούγκο:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν βλέπω την ώρα να βάλω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να γνωρίζω τους νέους μου συμπαίκτες. Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή, τον κ. Παπαδημητρίου και τον Αράο που είναι εδώ αλλά κει με άλλους Βραζιλιάνους που ήρθαν Ελλάδα.
Μάλιστα, ένας φίλος μου παντρεύτηκε στη χώρα. Θέλω να γράψω ιστορία με αυτή τη μεγάλη ομάδα. Βεβαίως είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρεθώ ξανά με τον Μπακασέτα, κάναμε ωραία πράγματα στην Τουρκία, να κατακτήσουμε τίτλους».
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 15 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ζάκυνθος: 66χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στην πισίνα της βίλας που έκανε διακοπές
- Το colpo grosso των Ιταλών για να κυριαρχήσουν στο παγκόσμιο τένις (pics)
- Ρέθυμνο: Με 154 Γαλάζιες Σημαίες η Κρήτη έχει πρωτιά σε βραβευμένες ακτές 2026 – Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα
- Ασιάτης τραγουδά Κατερίνα Λιόλου και γίνεται viral






