Για ναρκωτικά συνελήφθησαν σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο τρεις άνδρες κατά τη διάρκεια ερευνών από αστυνομικούς των κατά τόπους τμημάτων Δίκυκλης Αστυνόμευσης και των ΤΑΕ.
Συγκεκριμένα, στο Ηράκλειο αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή τους 15,7 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.
Στο Ρέθυμνο αστυνομικοί των ΤΑΕ Ρεθύμνου, πραγματοποίησαν έρευνα σε αλλοδαπό και βρήκαν στην κατοχή του 59,3 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία κατάσχεσαν. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).