Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ειρωνείες Φλωρίδη για ΣΥΡΙΖΑ και Σπέτσες - «Ωραίος ο καπιταλισμός παιδιά»

Ειρωνείες Φλωρίδη για ΣΥΡΙΖΑ και Σπέτσες – «Ωραίος ο καπιταλισμός παιδιά»

Κάτι ξέρει κι ο Φλωρίδης για τις... ομορφιές του καπιταλισμού

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο Γιώργος Φλωρίδης τις διήμερες εργασίες της Κοινοβουλευτικές Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες.

Σε ανάρτησή του, ο υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζει: «Συνεδρίαση στο αρχοντικό του πανέμορφου νησιού. Τζάκι, ακριβά ποτά, μπουφές για όλα τα γούστα».

«Ωραίος ο καπιταλισμός παιδιά! Και τώρα, επιστρέφοντας στην Αθήνα, ξεκινείστε τον αγώνα μη τυχόν έρθει καμιά ‘ριζοσπαστική αριστερά’ στα πράγματα και χαθούν όλα αυτά!».

Περί καπιταλισμού

Κάτι θα ξέρει κι ο ίδιος από τις… ομορφιές του καπιταλισμού, πάντως, δεδομένου ότι μεταπήδησε από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία.

Αξίζει να θυμίσουμε, μάλιστα, πως παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ επειδή διαφώνησε με την οικονομική πολιτική τού τότε πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, τον Ιούνιο του 2011, ενώ στην επιστολή του είχε στηλιτεύσει και τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως «με πρωτοφανείς για την φυσιογνωμία συντηρητικού κόμματος εξουσίας, επιλογές, και ακολουθώντας τα χειρότερα πρότυπα αντιπολίτευσης, επένδυσε στη φθορά της κυβέρνησης, με έπαθλο τον κίνδυνο καταστροφής της χώρας».

Θα πει κανείς, ίσως, άλλο Σαμαράς, άλλο Μητσοτάκης. Ενδεχομένως.

Ωστόσο, καλό είναι να έχει κατά νου πως πετάει «μπηχτές» περί καπιταλισμού στον ΣΥΡΙΖΑ, ένα πολιτικό στέλεχος που έφυγε μετά από πολλά χρόνια στο ΠΑΣΟΚ, ίδρυσε το δικό του κομματίδιο (Κοινωνικός Σύνδεσμος), για να συνεργαστεί ξανά με το ΠΑΣΟΚ στις πρώτες εκλογές του 2015 (δεν εξελέγη), να ιδρύσει νέο πολιτικό φορέα το 2017 (Ώρα Αποφάσεων), μαζί με τους επίσης αποχωρήσαντες από τη Χαριλάου Τρικούπη, Άννα Διαμαντοπούλου και Γιάννη Ραγκούση, για να καταλήξει υπουργός του Μητσοτάκη…

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024