Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει με τον Ολυμπιακό ο Βέλεθ

Επιστρέφει με τον Ολυμπιακό ο Βέλεθ

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη, για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες, περίπου, στο κυριακάτικο (21/10) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Φραν Βέλεθ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη, στο κυριακάτικο (21/10) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Η μεγάλη επιστροφή

Ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην αποστολή μετά από διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών, καθώς είχε τραυματιστεί στις 10 Οκτωβρίου. Τελευταία του συμμετοχή, μάλιστα, ήταν και πάλι απέναντι στον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δυο ομάδες στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής τον τραυματία Μπράμπετς, ενώ ο Ρόουζ θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του, ως παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024