Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έφτασαν στις Σπέτσες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Στις 16:00 ξεκινά η συνάντηση εργασίας

Έφτασαν στις Σπέτσες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Στις 16:00 ξεκινά η συνάντηση εργασίας

Το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παραθέσει δείπνο στο σπίτι του

Στις Σπέτσες αρχίζουν να καταφθάνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είτε με το πρωινό πλοίο από τον Πειραιά, είτε με θαλάσσιο ταξί από την Κόστα. Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται ήδη στο νησί από την Πέμπτη το βράδυ.

Συγκεκριμένα, το καράβι από τον Πειραιά επέλεξαν οι βουλευτές Χρήστος Γιαννούλης, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Πέτρος Παππάς, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Καλλιόπη Βέττα, Μίλτος Ζαμπάρας, Χάρης Μαμουλάκης, Γιάννης Σαρακιώτης, Κυριακή Μάλαμα και Γιώργος Καραμέρος.

Σημειώνεται ότι από τους 36 βουλευτές που συγκροτούν την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στις εργασίες θα συμμετέχουν 33 βουλευτές, καθώς θα απουσιάσουν ο Αλέξης Τσίπρας, η Έλενα Ακρίτα και η Όλγα Γεροβασίλη.

Ξεκινούν οι εργασίες το απόγευμα

Στις 16:00 το απόγευμα αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να παραθέσει δείπνο προς τιμήν τους στο σπίτι του στο νησί.

Κατόπιν τούτου, στις 9 το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσει και πάλι η συνεδρίαση με μια μικρή διακοπή το μεσημέρι και ύστερα μέχρι το βράδυ θα ακολουθήσει συζήτηση που θα καταλήξει με ένα δείπνο σε γνωστό εστιατόριο των Σπετσών. Την Κυριακή το πρωί προς το μεσημέρι αναμένεται να επιστρέψουν όλοι στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από την άφιξη των βουλευτών στο νησί

Στιγμιότυπα από την άφιξη των βουλευτών στο νησί

Στιγμιότυπα από την άφιξη των βουλευτών στο νησί

Στιγμιότυπα από την άφιξη των βουλευτών στο νησί

Το πρόγραμμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Τρία πεντάωρα έχουν προβλεφθεί για το διήμερο εργασίας, με το πρώτο να ξεκινά σήμερα (19/01) το απόγευμα, και τα άλλα δύο το Σάββατο. Οι αρμόδιοι τομεάρχες θα παρουσιάσουν με powerpoint, τόσο τα λάθη της κυβέρνησης, όσο και τις προτάσεις νόμου που θα μπορούσε να καταθέσει το ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Κάποιες από τις προτάσεις είναι η απλοποίηση της διαδικασίας τεκνοθεσίας για τα ζευγάρια, ενώ αναμένεται να γίνουν προτάσεις για την ακρίβεια και την κρατικοποίηση της ΔΕΗ. Ο τομεάρχης Οικονομικών Νίκος Παππάς αναμένεται να καταθέσει μία πρόταση έκπληξη που θα αφορά την φορολόγηση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αλλά και την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Sports in

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των playoffs και ο Αντετοκούνμπο έχει όσο χρόνο θέλει για τον τραυματισμό του, το Προολυμπιακό και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024