Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Ίμβριος για Ναταλία Γερμανού: «Την αγαπάω ακόμα»

Πέτρος Ίμβριος για Ναταλία Γερμανού: «Την αγαπάω ακόμα»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του σήμερα με τη Ναταλία Γερμανού.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Ναταλία Γερμανού.

«Έχω τρία παιδιά, τα αγαπώ, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ο μικρός μου γιος είναι 3 ετών, όταν τον βλέπω ξεχνάω τα πάντα. Οι κόρες μου είναι στην εφηβεία, είναι ό,τι πιο όμορφο έχω στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Δασκουλίδη και τον Σπύρο Σπυράκο, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά τους. «Δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός, τα ψυχολογικά μας τα έχουμε ξεπεράσει. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ για μαρκίζα, πάντα έκανα πίσω με αγάπη για να είναι κάποιος άλλος μπροστά. Η αξία κάποιου φαίνεται πάνω στην πίστα».

«Δεν μπορώ να πετάξω 7 χρόνια από τη ζωή μου»

Για την πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού, ο Πέτρος Ίμβριος ανέφερε ότι αγαπιούνται ακόμα. «Για τη Ναταλία δεν είχα ποτέ κακά συναισθήματα ακόμα και μετά τον χωρισμό μας. Ο χωρισμός μου με τη Ναταλία ήταν μια κοινή απόφαση. Δεν μπορώ να πετάξω 7 χρόνια από τη ζωή μου, τα πέρασα με τη Ναταλία. Την αγαπώ ακόμα και αυτή με αγαπάει».

Κλείνοντας, ο Πέτρος Ίμβριος αναφέρθηκε στα τραγδούδια που γράφει και πώς εμπνέεται. «Τα τραγούδια που γράφω είναι βιωματικά, ανάλογα με το πώς νιώθω. Δέχομαι φλερτ μέσω social media αλλά διακριτικά. Είχα βγάλει το σακάκι μου και από κάτω τα κορίτσια ούρλιαζαν».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024