Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έκκληση Δήμου Φολεγάνδρου για σπίτια προς ενοικίαση

Έκκληση Δήμου Φολεγάνδρου για σπίτια προς ενοικίαση

Αναζητάει σπίτια να νοικιάζονται με τον χρόνο ο Δήμος Φολεγάνδρου.

Την αγωνιώδη προσπάθεια του να βρει σπίτια δημοσιοποίησε ο Δήμος Φολεγάνδρου, αφού υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα προκειμένου να στεγαστούν εργαζόμενοι διαφόρων υπηρεσιών και κλάδων στο νησί.

Το πρόβλημα του Δήμου Φολεγάνδρου παρουσιάζεται σε πολλά νησιά της χώρας. Η εύρεση σπιτιών είναι πολύ δύσκολη εξίσωση. Το ίδιο πρόβλημα που έχει η Φολέγανδρο, το έχει η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος και άλλα νησιά. Αλλού είναι πιο έντονο και αλλού ηπιότερο. Σχεδόν όμως σε κάθε προορισμό που έχει τουριστικό ενδιαφέρον το πρόβλημα της στέγασης είναι εκεί. Και μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος τρόπος να διασφαλίσουν στέγη εργαζόμενοι που στα νησιά και άλλες περιοχές. Εργαζόμενοι που είναι γιατροί, αστυνομικοί, πυροσβέστες, δάσκαλοι και καθηγητές. Αν δεν γίνει κάτι σύντομα, ελάχιστοι θα είναι οι εργαζόμενοι που θα μπορούν να μετακινούνται στην περιφέρεια της χώρας. Εργαζόμενοι μάλιστα σε νευραλγικούς τομείς της καθημερινότητας μιας κοινωνίας.

Τι αναφέρει ο Δήμος στην ανακοίνωση του

Ο Δήμος Φολεγάνδρου γράφει στην ανακοίνωση που εξέδωσε: «Ο Δήμος Φολεγάνδρου είναι σε αναζήτηση σπιτιών – δωματίων τα οποία να είναι διαθέσιμα για ενοικίαση όλο το χρόνο.

Είναι σημαντική η συμβολή των δημοτών μας καθώς όλοι γνωρίζουμε την δυσκολία που έχει το νησί μας στο συγκεκριμένο θέμα .

Εάν θέλουμε σωστές και λειτουργικές υπηρεσίες στον τόπο μας , οι άνθρωποι που τις στελεχώνουν χρειάζονται την βοήθεια μας , είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε!»

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024