Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη: DNA σε όχημα των δραστών της δολοφονίας Ρουμπέτη, οδηγός της ΕΛ.ΑΣ. για τα «συμβόλαια θανάτου»

Αποκάλυψη: DNA σε όχημα των δραστών της δολοφονίας Ρουμπέτη, οδηγός της ΕΛ.ΑΣ. για τα «συμβόλαια θανάτου»

Το DNA στο ΙΧ της δολοφονίας στον Κορυδαλλό συνεκτιμήθηκε μαζί με αποτύπωμα 39χρονου Γεωργιανού που είχε βρεθεί σε εγκαταλειμμένο δίτροχο

Ένα δείγμα DNA που βρέθηκε σε όχημα που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες της δολοφονίας του 38χρονου Βασίλη Ρουμπέτη τον περασμένο Ιούνιο στον Κορυδαλλό και αναλύσεις κλήσεων και στιγμάτων κινητών αλλά και οι καταγραφές καμερών φαίνεται ότι οδήγησαν -,όπως αποκαλύπτει το in- την Ασφάλεια Αττικής στην διαλεύκανση των «συμβολαίων θανάτου» σε βάρος του 38 χρόνου αλλά και του 47χρονου Γιάννη Σκαφτούρου στα Σκούρτα Βοιωτίας τον Απρίλιο του 2022.

Το DNA στο ΙΧ της δολοφονίας στον Κορυδαλλό συνεκτιμήθηκε μαζί με αποτύπωμα 39χρονου Γεωργιανού που είχε βρεθεί σε εγκαταλειμμένο δίτροχο των δραστών της δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου.

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το in, ένας 39χρονος Γεωργιανός που έχει συλληφθεί  για διακίνηση μεταναστών στο Κατάκωλο  Ηλείας για  λαθρεμπόριο  ναρκωτικών αλλά και για κατοχή οπλοστασίου το 2017 κι ο οποίος διέμενε στα Μουδανιά Θεσσαλονίκης και στον  Ασπρόπυργο και  δήλωνε «υδραυλικός» συνελήφθη ως ένας εκ των πληρωμένων εκτελεστών των δύο «συμβολαίων θανάτου» με θύματα τους Γιάννη Σκαφτούρο και Βασίλη Ρουμπέτη  που  έπεσαν νεκροί   από σφαίρες καλάσνικοφ τον Απρίλιο του 2022 και τον Ιούνιο του 2023   στα Σκουρτα Βοιωτίας και  στον Κορυδαλλό.

Το συγκεκριμένο άτομο, φέρεται να εμπλεκόταν σε λαθρεμπόριο τσιγάρων  ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης ομοεθνών του που είχε συνεργασία με Ελληνες νονούς της νύκτας αλλά και ημεδαπούς επιχειρηματίες που έχουν κατηγορηθεί συχνά για το ίδιο αδίκημα.

Όμως παράλληλα    φέρεται να χρησιμοποιείτο   ως φυσικός αυτουργός σε «συμβόλαια θανάτου» -μαζί με ομοεθνείς του-  με χρήση καλάσνικοφ , επιδρομές σε σπίτια αλλά και   μαζικό πυρ σε θωρακισμένα αυτοκίνητα.

Αποτύπωμα του 39χρονου είχε βρεθεί σε μία μηχανή   που εγκατέλειψαν οι δράστες της δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου στην  Βοιωτία . Το ΙΧ του 39χρονου είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης προ μερικών μηνών στο Ασπρόπυργο , πιθανόν από μέλη αντίπαλης συμμορίας.

Στην Ευελπίδων οι συλληφθέντες

Όπως έγινε γνωστό, πριν λίγη ώρα οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων οι συλληφθέντες  που φέρονται να εμπλέκονται πίσω από τη λεγόμενη Greek Mafia.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων στη 1 το μεσημέρι με συμβατικά αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ. και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα και σε λίγη ώρα αναμένεται να ασκηθεί σε βάρος τους ποινική δίωξη για όσα τους καταλογίζονται με βάση τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024