
Γιώργος Λαμπάτος: Είμαι μόνος, χωρίς συμπαράσταση, αισθάνομαι ντροπή
Συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου.
Ο Γιώργος Λαμπάτος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Σκέφτηκε να κάνει οποιαδήποτε άλλη δουλειά, είπε, αλλά ύστερα από 25 χρόνια δεν ήθελε να εγκαταλείψει το επάγγελμα που αγάπησε. «Μου έκλεισαν πόρτες», τόνισε.
Κάποιοι άνθρωποι συνετέλεσαν στο να μείνω χωρίς δουλειά
«Με τέτοιο ξεκίνημα και τόσες επιτυχίες που έχω κάνει, μου έκανε εντύπωση πώς δεν βρέθηκε κάποιος άνθρωπος να με πάρει σε μια δουλειά.
Πόσα χρόνια να αντέξει ένας άνθρωπος; Κάποιοι άνθρωποι συνετέλεσαν στο να μείνω χωρίς δουλειά και μου έκλειναν και άλλες πόρτες. Αυτός ο χώρος είναι η ζωή μου. Δεν έχω ζητήσει χρήματα, έχω ζητήσει δουλειά. Όποιος άνθρωπος δεν εργάζεται στα παραγωγικά του χρόνια, είναι ζωντανός νεκρός», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.
Γίνεται χαμός από κόσμο που δεν είναι της δουλειάς και θέλει να με βοηθήσει
Γίνεται χαμός από κόσμο που δεν είναι της δουλειάς και θέλει να με βοηθήσει, αλλά δεν χτυπάει για δουλειά. Με έχει πάρει ο οποιοσδήποτε τηλέφωνο, εκτός από σκηνοθέτες και παραγωγούς. Ελπίζω ότι θα συμβεί και αυτό στη συνέχεια».
«Δεν έχω κάνει κάποια νύξη στην κα Φόνσου, βέβαια δεν είμαι μακριά. Έχω αποκομίσει πλούτο από το θέατρο και αυτός ο πλούτος με έχει κάνει να υπάρχω ακόμα.
- Κηφισιά: Αδίστακτοι ληστές φίμωσαν 77χρονο και με την απειλή όπλου πήραν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ
- Πώς οι Καρντάσιαν κατέκτησαν τον κόσμο – Η ανατομία του καρτέλ της δόξας, το sex tape και το τέλος του
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
- Περιστέρι Bettson – ΠΑΟΚ 72-77: Το 2Χ2 ο «δικέφαλος» με Μπεβερλι και πρόκριση στα ημιτελικά (vid)
- Κουτσούμπας: Ο λαός έχει ανάγκη να απαλλαγεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους επίδοξους διαχειριστές
- Ιράν: «Στο Παγκόσμιο Κύπελλο οικοδέσποινά μας είναι η FIFA, όχι ο Τραμπ ή οι ΗΠΑ»

