Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λαμπάτος για Νίνου: «Έκανε τα στραβά μάτια για την πολυτέλεια και την χλιδάτη ζωή»

Λαμπάτος για Νίνου: «Έκανε τα στραβά μάτια για την πολυτέλεια και την χλιδάτη ζωή»

Ο ηθοποιός ανέφερε για τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι «δεν έχει ιερό ούτε όσιο»

Την ώρα που η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται, ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος, εξαπέλυσε μύδρους κατά της συζύγου του, Ελπίδας Νίνου, η οποία κατέθεσε χθες για την υπόθεση.

Η Ελπίδα Νίνου ανέφερε στην κατάθεσή της ότι όλα είναι ψέματα και ότι απλά οι γυναίκες που τάχθηκαν απέναντι από τον Πέτρο Φιλιππίδη, κατηγορώντας τον για βιασμό, ήθελαν να τον εκδικηθούν επειδή δεν τους έδινε ρόλους.

«Δεν υπάρχει ιερό και όσιο στον άνθρωπο αυτόν»

Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha  ανέφερε πως πρώην σύντροφός του είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Βρίσκεται στην αρμοδιότητα θα έλεγα της ίδιας της παθούσας να κάνει δηλώσεις εφόσον θελήσει. Δεν είναι στον καλλιτεχνικό χώρο. Αν είχα μάθει τότε εκείνο το γεγονός δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Δείχνει αυτό το πράγμα ότι δεν υπάρχει ιερό και όσιο στον άνθρωπο αυτόν, δεν άφησε τίποτα στο πέρασμά του. Οδοστρωτήρας», ανέφερε ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος.

«Έκανε τα στραβά μάτια για την πολυτέλεια και την χλιδάτη ζωή»

Μιλώντας για τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, η οποία στηρίζει τον άντρα της σε κάθε του βήμα, ο Γιώργος Λαμπάτος τόνισε πως: «Πιστεύω ότι δεν μπορεί να μην ήξερε. Απλά πιστεύω ότι έκανε τα στραβά μάτια για να βρίσκεται και να απολαμβάνει όλα αυτά τα αγαθά και την πολυτέλεια, τη χλιδάτη ζωή. Είναι σε ένα σημείο που είναι ακόμα αλληλένδετα τα συμφέροντα της οικογένειας γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία. Πού θα πάνε αυτά; Ποιος θα τα πάρει; Πρέπει και εκείνη να δει τη ζωή της από δω και πέρα. Δεν περίμενα ότι θα αφεθεί ελεύθερος».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024