Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη – Αβανεσιάν 0-2: Κατώτερη των περιστάσεων και… αποκλεισμός

Σάκκαρη – Αβανεσιάν 0-2: Κατώτερη των περιστάσεων και… αποκλεισμός

Η Μαρία Σάκκαρη πλήρωσε τα πολλά αβίαστα λάθη της, ηττήθηκε 2-0 από την Ελίνα Αβανεσιάν και είπε πρόωρα αντίο στο Australian Open.

Πολύ σύντομη αποδείχτηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Αυστραλιανό Όπεν του 2024. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-0 σετ από το Νο74 της παγκόσμιας κατάταξης, Ελίνα Αβανεσιάν και αποχαιρέτησε τον θεσμό πληρώνοντας το 43 λάθη που πραγματοποίησε κόντρα στην Ρωσίδα αθλήτρια.

Με μέτρια ποσοστά στο πρώτο σερβίς (65% έναντι 82%) και 43 αβίαστα λάθη, η Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο ρυθμό του αγώνα και συνεχίζει να αγνοεί την επιτυχία στην Μελβούρνη, όπου δεν έχει φτάσει ποτέ στην καριέρα της πέρα από τη φάση των «16».

Η έκβαση του ματς

Η Σάκκαρη δέχθηκε με το… καλησπέρα break και στη συνέχεια του πρώτου σετ ήταν υποχρεωμένη να κυνηγάει στο σκορ. Κατάφερε να επαναφέρει την ισορροπία στο 6ο γκέιμ, μετά από ένα «μαραθώνιο» δώδεκα λεπτών, αλλά αμέσως μετά έχασε εκ νέου το σερβίς της και η Αβανεσιάν κράτησε και έφτασε στο 6-4.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τρία συνεχόμενα break, με τη Ρωσίδα να είναι η πρώτη που κράτησε το σερβίς της (3-1). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προσπάθησε να ισοφαρίσει, «γέμισε» όλα τα γκέιμ, αλλά της κόστισαν τα λάθη σε κρίσιμα σημεία και η Αβανεσιάν «έκλεισε» το σετ με love game (6-4) και προκρίθηκε στον 3ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Μάρτα Κόστιουκ. Η 21χρονη Ουκρανή νίκησε λίγο νωρίτερα μετά από δραματικό αγώνα τη Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς με 5-7, 6-1, 7-6 (10-6 στο σούπερ τάι-μπρέικ).

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024