Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Στη λίστα του Τερίμ ο Μπαγιαντίρ»

«Στη λίστα του Τερίμ ο Μπαγιαντίρ»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός καλοβλέπει την περίπτωση του Τούρκου τερματοφύλακα, Αλτάι Μπαγιαντίρ.

Η υπόθεση Μπρινιόλι βγάζει τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού στην αγορά, προκειμένου να βρουν αυτόν που θα σχηματίσει την νέα τριάδα τερματοφυλάκων του τριφυλλιού μαζί με τον Λοντίγκιν και τον Ξενόπουλο.

Ένα από τα ονόματα που γράφουν τις τελευταίες ώρες οι Τούρκοι είναι αυτό του Τούρκου κίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλτάι Μπαγιαντίρ.

Μάλιστα τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως ο Μπαγιαντίρ είναι εισήγηση του Φατίχ Τερίμ, με τους πράσινους να θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως ο άλλοτε τερματοφύλακας της Φενέρμπαχτσε δεν έχει πάρει στο Μάντσεστερ τον χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε από τα ταμεία της το 2017 το ποσό των 4,3 εκατ. λιρών προκειμένου να κάνει δικό της τον 25χρονο τερματοφύλακα ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους» μέχρι το 2027.

Δημοσιεύματα για Ντραγκόφσκι

Ο Μπαγιαντίρ πάντως δεν είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας που έχει γραφτεί για τον Παναθηναϊκό, καθώς πριν από λίγες ώρες αναφέρθηκε ως μεταφραφικός στόχος του Τριφυλλιού ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι.

Ήταν δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τερματοφύλακα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και ο εκλεκτός φαίνεται πως θα είναι ο διεθνής Πολωνός, με γεμάτο βιογραφικό. Τα τελευταία 7,5 χρόνια αγωνίζεται στην Ιταλία, με τα 4,5 από αυτά να είναι στην Φιορεντίνα και μάλιστα βασικός για δύο σεζόν.

Στη Σπέτσια βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2022, όταν αποκτήθηκε έναντι 1.9 εκατ. ευρώ από τη Φιορεντίνα. Έχει υπαρξει διεθνής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των εθνικών ομάδων της Πολωνίας.

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024