Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ραγδαίες εξελίξεις με Παναθηναϊκό και Μπακασέτα!

Ραγδαίες εξελίξεις με Παναθηναϊκό και Μπακασέτα!

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα, με τον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Βίτορ Ουγκό, όμως φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να ολοκληρώσει το «μπαμ» με την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα από την Τραμπζονσπόρ.

Οι πράσινοι κάτω από άκρα μυστικότητα ήρθαν σε προφορική συμφωνία τόσο με την πλευρά του Έλληνα ποδοσφαιριστή όσο και με την τούρκικη ομάδα τις τελευταίες ώρες και όλα δείχνουν ότι θα ντυθεί στα πράσινα και θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τη Super League.

Ο Μπακασέτας είναι στο «κάδρο» για τον Παναθηναϊκό από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Φατίχ Τερίμ, ωστόσο τις τελευταίες μέρες φάνηκε να έχει «κολλήσει» η μεταγραφή και να μην βρίσκεται η «χρυσή» τομή με την ομάδα του.

Η κίνηση που άλλαξε τα δεδομένα

Παρόλα αυτά, την Τρίτη αντιπροσωπεία της διοίκησης των πράσινων φέρεται να ταξίδεψε με ιδιωτική πτήση από την Αθήνα για την Τραπεζούντα για να έχει απευθείας επαφές με τη διοίκηση της Τραμπζονσπόρ, αλλά και συνάντηση με τον Μπακασέτα για να τα βρουν σε όλα και να κλείσουν τη συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός έχει και την προφορική συμφωνία με τον τουρκικό σύλλογο πλέον, ενώ έχει στρώσει «χρυσό» χαλί στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και αυτή την στιγμή ο Μπακασέτας προβάρει την πράσινη φανέλα, με ένα deal που θα ολοκληρωθεί και τυπικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μετά και την αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με την Γαλατασαράι.

Sports in

Η «Άντζελα» σώζει γυναίκες που απειλούνται ή κινδυνεύουν - Αυτή είναι η κωδική φράση που εκπέμπει «SOS»

Όποια γυναίκα αισθανθεί ότι κινδυνεύει σε νυχτερινή έξοδο, μπορεί να ζητήσει προστασία με μία κωδική φράση από το προσωπικό του μαγαζιού - Πώς ξεκίνησε η καμπάνια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024