
Οι 11 του Φατίχ Τερίμ για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό (pic)
Με μονάχα μια αλλαγή σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός στην ρεβάνς του «Γ.Καραϊσκάκης»
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν σε λίγη ώρα (21:00) τα ξίφη τους με έπαθλο το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Μια ώρα πριν δοθεί η σέντρα στο ντέρμπι των «αιωνίων», ο Φατίχ Τερίμ έκανε γνωστές τις αρχικές του επιλογές.
Ο Τούρκος τεχνικός προχωρά σε μονάχα μια αλλαγή (και αυτή αναγκαστική) σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην «Opap Arena».
Πιο συγκεκριμένα ο Λοντίγκιν θα καθίσει στο τέρμα, με τους Βαγιαννίδη, Αράο, Γεντβάι και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Κώτσιρας, Βιλένα και Μπερνάρ θα παίξουν στον άξονα, με τους Μαντσίνι-Βέρμπιτς στα άκρα και τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Βιλένα, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Σπόραρ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Our line up for today’s game!#Panathinaikos #PAOFC #OLYPAO #GreekCup pic.twitter.com/fIQLCjrkPp
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) January 17, 2024
- Τραγωδία στο Μάτι: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τα 104 θύματα της φονικής πυρκαγιάς
- «Φιάσκο» στο MetLife πριν τον τελικό του Μουντιάλ – Χάος, ουρές χιλιομέτρων και ένταση έξω από το γήπεδο (vid)
- LIVE: Ισπανία – Αργεντινή
- Χαλκιδική: Επαναπατρίζονται στη Μολδαβία οι τρεις σοροί της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στο τροχαίο
- Λεσόρ και Γιαμπουσέλε διασκέδασαν μαζί με τον Φρανσίσκο (vid)
- 40 χρόνια Aliens: Όχι απλά το καλύτερο σίκουελ που έγινε ποτέ – «Αλληλεγγύη, ενδυνάμωση, εργατιά»


