Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καλλιθέα – Παναιτωλικός 2-2: Έμεινε όρθια και πέρασε στους «8» η ομάδα του Αγρινίου

Καλλιθέα – Παναιτωλικός 2-2: Έμεινε όρθια και πέρασε στους «8» η ομάδα του Αγρινίου

Ο Παναιτωλικός μπορεί να έπαιξε με τη φωτιά, καθώς ισοφαρίστηκε από 2-0, αλλά έμεινε «όρθιος» και με το 3-2 του πρώτου παιχνιδιού προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου.

Θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος έκλεισε ο Παναιτωλικός! Μετά τη νίκη της με 3-2 στο πρώτο ματς επί της Καλλιθέας, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήρθε ισόπαλη με 2-2 στο «Ελ Πάσο» και τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Εκεί όπου περιμένει τον νικητή του από το ζευγάρι Κηφισιά-ΟΦΗ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 12′ με 2-0, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τέλος, αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο.

Το σκορ άνοιξε στο 7′ με κεφαλιά του Μπρούνο Ντουάρτε από φάουλ του Λιάβα, για να διπλασιάσει στο 12′ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Χουάνπι. Έκτοτε τα «Καναρίνια», που έπαιξαν με αρκετές αλλαγές, προσπάθησαν να διαχειριστούν την κατάσταση που διαμορφώθηκε δίνοντας την μπάλα στην Καλλιθέα, η οποία κατάφερε να μειώσει πριν από το ημίχρονο με ωραία κεφαλιά του Λουκίνα στο 36′.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί αλλά οι Αγρινιώτες ήταν καλά οργανωμένοι και δεν κινδύνεψαν. Στο 76ο λεπτό μπήκε στο παιχνίδι ο Μπακάκης, που -λόγω τραυματισμών- έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τελικά οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να φτάσουν στην ισοφάριση με ωραίο βολέ του Τόρες στο 90+1′, λίγο αργότερα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας Βοσνιάδης που ανέτρεψε τον Καρέλη και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Παναιτωλικό να φεύγει από την Αθήνα με την πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα: Βοσνιάδης, Μπουλούλης, Μαρότα, Βλάχος, Μανθάτης, Ρομαό (46΄ Ματίγια), Σίλβα, Βασιλόγιαννης (65΄ Νέκουλ), Ντεμέτριους (75΄ Τόρες), Τσιντώνης (45΄ Κυνηγόπουλος), Λουκίνας

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Λιάβας, Μπρ. Ντουάρτε, Στάγιτς (76΄ Μαλης), Μαυρίας, Τορεχόν (76΄ Μπακάκης), Τσιγγάρας, Χουάνπι (67΄ Μπουζούκης), Μπελεβώνης (59΄ Α. Ντουάρτε), Ζοάο Πέδρο, Ντίας (59΄ Καρέλης)

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024