Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Με πάθος για την πρόκριση

Άρης: Με πάθος για την πρόκριση

Με ερωτηματικά σε ότι αφορά την ενδεκάδα αλλά αποφασισμένος για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, θα παραταχθεί ο Άρης στη σημερινή (17/1, 19.00) ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου, μέχρι το επόμενο, είναι για τον Άρη το σημερινό (17/1, 19.00) κόντρα στην ΑΕΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, η ομάδα του Μάντζιου θα παραταχθεί αποφασισμένη να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν άνοιξε τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, ενώ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για συγκεκριμένες θέσεις. Ο Κουέστα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει βασικός, αν και δεν έχει ξεπεράσει στον απόλυτο βαθμό τις ενοχλήσεις στη μέση.

Ακόμα, οι Σαβέιρο και Παναγίδης διεκδικούν τη θέση στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, στο 4-2-3-1 του Μάντζιου, με τον πρώτο να φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα. Τέλος, οι Ντουκουρέ και Βερστράτε είναι υποψήφιοι για παρτενέρ του Τζούρασεκ στα αμυντικά χαφ.

Τι συμβαίνει με τις υπόλοιπες θέσεις

Αντίθετα, ξεκάθαρα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα στις υπόλοιπες θέσεις. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ο Σουλεϊμάνοφ θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ζουλ και Ρουπ, που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, οι Βέλεθ και Πάρδο που κρίθηκαν ανέτοιμοι, καθώς και για λόγους τακτικής ο Μενέντες.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024