Οι Σακραμέντο Κινγκς ηττήθηκαν από τους Φοίνιξ Σανς (119-117) παρά το προβάδισμα 20 πόντων που είχαν αποκτήσει, σε ένα ακόμη ματς που εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και που δεν εκμεταλλεύτηκαν κυρίως τη σπουδαία εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοφ.
Ο Βούλγαρος φόργουορντ των «βασιλιάδων» ήταν σε τρομερό βράδυ, έκανε τα πάντα στο παρκέ και σκόραρε πολύ και σε κρίσιμα σημεία του ματς, έχοντας 14 πόντους.
Ο Βεζένκοφ με την εμφάνιση που πραγματοποίησε, ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του (14 πόντοι) και σε προσωπικό επίπεδο, ήταν από τα καλύτερά του βράδια στην αμερικανική Λίγκα.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών