Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλεγχος πυροπροστασίας στα σχολεία του δήμου Χανίων

Έλεγχος πυροπροστασίας στα σχολεία του δήμου Χανίων

Οι μελέτες πυροπροστασίας των σχολείων ξεκινούν άμεσα στο δήμο Χανίων.

Νέες μελέτες για τον έλεγχο πυροπροστασίας σε όλα τα σχολεία του Δήμου Χανίων έρχονται το επόμενο διάστημα, μετά την υπογραφή της σύμβασης του συγκεκριμένου έργου. Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, υπέγραψε πρόσφατα τη σύμβαση με τον ανάδοχο μελετητή, παρουσία των Αντιδημάρχων Τεχνικών Υπηρεσιών και Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, Μιχάλη Καλογριδάκη και Αντώνη Ι. Βαρδάκη αντίστοιχα, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου Χανίων, οι μελέτες πυροπροστασίας θα εκπονηθούν για το σύνολο των  υφιστάμενων σχολικών εκπαιδευτηρίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Χανίων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Στο αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνεται η σύνταξη μελέτης παθητικής και ενεργητικής πυροπροστασίας, δηλαδή τευχών, σχεδίων κάτοψης, τομής, κλπ., τεχνικών περιγραφών μονίμων συστημάτων πυροπροστασίας, η κατά περίπτωση υποβολή τους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, κ.α., ενώ θα συντελεστεί και επικαιροποίηση υπαρχουσών μελετών παρελθόντων ετών.

Ο προϋπολογισμός της δράσης

Ο προϋπολογισμός της σύμβασης με τίτλο «Εκπόνηση νέων μελετών και επικαιροποίηση παλαιών μελετών πυροπροστασίας για τα χολικά κτίρια του δήμου Χανίων», η οποία χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος», ανέρχεται στις 333.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024