Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καθηγήτρια αποκάλυψε τον επιδειξία στις Αχαρνές - Έστηνε καρτέρι έξω από φροντιστήριο, τουλάχιστον 8 θύματα

Καθηγήτρια αποκάλυψε τον επιδειξία στις Αχαρνές – Έστηνε καρτέρι έξω από φροντιστήριο, τουλάχιστον 8 θύματα

Ο δράστης αποδέχθηκε τις πράξεις του, αναφέροντας παράλληλα ότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Μια καθηγήτρια συνέβαλε στο να συλληφθεί ο 38χρονος επιδειξίας στις Αχαρνές ο οποίος  έστηνε καρτέρι έξω από φροντιστήριο της περιοχής, σκορπώντας τον τρόμο σε νεαρές κοπέλες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (11/1) νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι όταν βγήκε από φροντιστήριο στην περιοχή των Αχαρνών, την προσέγγισε ένας άγνωστος άνδρας και άρχισε να την ακολουθεί.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε εμπλοκή του δράστη σε 7 ακόμη περιπτώσεις

Όπως μεταδίδεται, ο δράστης στις 18:40 της προηγούμενης Πέμπτης, κατά την έξοδο της 24χρονης από το φροντιστήριο, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο του, άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στη γυναίκα και να την ακολουθεί στην έξοδο. Η κοπέλα σοκαρισμένη τηλεφώνησε στην καθηγήτριά της, περιγράφοντας τρομαγμένη το περιστατικό.

Η καθηγήτρια χωρίς να χάσει χρόνο, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο.

Πώς συνελήφθη – Το μοιραίο λάθος

Στην κατάθεση που έδωσε ανέφερε πως άντρας με παρόμοια χαρακτηριστικά στις 17:15 στις 8 Ιανουαρίου βρισκόταν στις σκάλες του φροντιστηρίου και έπειτα πλησίον στις αίθουσες διδασκαλίας, ενός σε άλλη χρονική στιγμή είχε φτάσει μέχρι και την κεντρική είσοδο του φροντιστηρίου, παρατηρώντας επίμονα προς τον εσωτερικό χώρο.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος έκανε το μοιραίο λάθος που του στοίχισε την ελευθερία του. Το απόγευμα της Δευτέρας, ξαναπήγε έξω από το φροντιστήριο όπου συχνάζουν ανήλικοι μαθητές.

Η καθηγήτρια η οποία είχε μάθημα εκείνη την ώρα τον αντιλήφθηκε κάλεσε τους αστυνομικούς οι οποίοι του φόρεσαν χειροπέδες.

Κατά την εξέτασή του ο δράστης αποδέχθηκε τις πράξεις του, σύμφωνα με τον Σκάι, αναφέροντας παράλληλα ότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης συνολικά οχτώ προσβλητικών πράξεων γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών που διέπραξε σε προγενέστερο χρόνο στην ίδια περιοχή.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 15-1-2024 στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, 38χρονος ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας αναφορικά με άτομο που απογευματινές ώρες της 11-1-2024, προσέγγισε και ακολούθησε νεαρή γυναίκα κατά την έξοδο της από φροντιστήριο στην περιοχή των Αχαρνών και προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό του.

Μετά από επιτήρηση σε σημεία όπου κινούνταν το ύποπτο άτομο από ανωτέρω αστυνομικούς, εντοπίστηκε εξωτερικά φροντιστηρίου όπου συχνάζουν ανήλικοι μαθητές και ακινητοποιήθηκε.

Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης συνολικά οχτώ προσβλητικών πράξεων γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών που διέπραξε σε προγενέστερο χρόνο στην ίδια περιοχή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024