Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεία: Τραυματίστηκε πυροσβέστης που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου

Ηλεία: Τραυματίστηκε πυροσβέστης που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου

Ο ένστολος χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

Ένας πυροσβέστης, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου άνδρα στην Ηλεία, που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από χείμαρρο και αγνοείται, τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα στο οποίο επέβαινε ο ένστολος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αναποδογύρισε και ο ίδιος χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Συνεχίζονται οι έρευνες στο ποτάμι

Οι έρευνες των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ, αλλά και των πυροσβεστών συνεχίζονται για δεύτερο 24ωρο και επικεντρώνονται στον χείμαρρο της Κόβιτσας, όπου η στάθμη των υδάτων έχει υποχωρήσει, καθώς και στην περιοχή του ποταμού Αλφειού.

Χθες εντοπίστηκε νεκρή η συνεπιβάτιδα και σύντροφος του 45χρονου

Ο καιρός είναι σύμμαχος των διασωστών, οι οποίοι ευελπιστούν οι σημερινές έρευνές τους να αποδώσουν καρπούς, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ίχνος από τον οδηγό. Μόνο ρούχα και προσωπικά αντικείμενά του έχουν εντοπιστεί, τα οποία έχει αναγνωρίσει και παραλάβει ο πατέρας του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες εντοπίστηκε νεκρή η συνεπιβάτιδα και σύντροφος του 45χρονου. Η σορός της εντοπίστηκε σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το σημείο που παρασύρθηκε.

Το πυροσβεστικό όχημα που αναποδογύρισε

Το χρονικό

Ο 45χρονος άνδρας φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του Πλουτοχωρίου την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης, έχοντας μαζί του στο αυτοκίνητο την αρραβωνιαστικιά του.

Τριάντα μέτρα πριν από τη γέφυρα, τα ορμητικά νερά έσπρωξαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου κι αυτό σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού.

Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει.

Σύμφωνα με το patris news, ο αγνοούμενος άνδρας φέρεται να επικοινώνησε με συγχωριανό του ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν παρασυρθεί το όχημά του, αναφέροντάς του πως βρίσκεται σε κίνδυνο τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του και ζητώντας έντρομος βοήθεια. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.

Οι δύτες της ΕΜΑΚ ήταν αυτοί που ερεύνησαν τα νερά του ποταμού και βρήκαν το αυτοκίνητο, το οποίο ανασύρθηκε στη όχθη από μηχάνημα έργου. Οι δύτες το έλεγξαν σπιθαμή προς σπιθαμή, ωστόσο δεν βρήκαν κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στον εντοπισμό και του 45χρονου.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024