Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίθανο βίντεο - Ημίγυμνος άνδρας εμφανίστηκε σε live σύνδεση με πολιτικό αναλυτή

Απίθανο βίντεο – Ημίγυμνος άνδρας εμφανίστηκε σε live σύνδεση με πολιτικό αναλυτή

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του Ντικ Μόρις εμφανίστηκε στο δωμάτιο ένας ημίγυμνος άντρας

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το σκηνικό που συνέβη την ώρα που ένας σχολιαστής μιλούσε σε εθνικό δίκτυο για την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στην Αϊόβα. Ο λόγος για τον Ντικ Μόρις, όπου την ώρα που μίλαγε ένας μυστηριώδης άντρας διέσχισε το δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν ο πολιτικός αναλυτής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, οι τηλεθεατές του Newsmax παρακολούθησαν λίγο μπερδεμένοι τη Δευτέρα το βράδυ την είσοδο στο πλάνο ενός μυστηριώδους μισοντυμένου άνδρα, που έκανε την εμφάνισή του πίσω από τον πολιτικό σχολιαστή Ντικ Μόρις στη μέση μιας συνέντευξης.

Τι δείχνει το βίντεο

Την ώρα που ο Μόρις μιλούσε στην κάμερα, ένας άνδρας άνοιξε μια πόρτα πίσω του, βγαίνοντας από έναν χώρο που έμοιαζε με μια μεγάλη ντουλάπα ή ένα γκαράζ. Ο άνδρας περπάτησε πίσω από την κάμερα ντυμένος μόνο με ένα στενό λευκό μπλουζάκι και μαύρα εσώρουχα.

Κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν αντέδρασε στη θέα του άνδρα και έφυγε τόσο γρήγορα που αφήνοντας τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται στα social media αν είχαν φανταστεί το όλο θέμα. Η DailyMail επικοινώνησε με τον Morris για να ρωτήσει ποιος είναι ο άνδρας και τι έκανε εκεί, αλλά δεν έχει δώσει ακόμα εξηγήσεις.

Τι έλεγε ο Ντικ Μόρις πριν μπει ο ημίγυμνος άνδρας

Λίγο πριν μπει ο άντρας, ο Μόρις έλεγε τις σκέψεις του για το τι θα σήμαινε για τον Τραμπ μια νίκη στην Αϊόβα, λέγοντας: «Λοιπόν, νομίζω ότι ο Τραμπ θα σημειώσει μια τεράστια νίκη. Πιστεύω ότι τα μέσα ενημέρωσης θα προσπαθήσουν να το υποβαθμίσουν γιατί, όπως σωστά είπατε…»

Στη συνέχεια, χωρίς καν να ρίξει μια ματιά γύρω του τη στιγμή που ο άντρας περνούσε από πίσω του, ολοκλήρωσε: «… Βασικά υποστηρίζουν τη Νίκι Χάλει». Αμέσως μετά το πλάνο της κάμερας εστίασε στους τρεις άνδρες στο Newsmax.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024