Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλεϊνχέισλερ για Γιοβάνοβιτς: «Δεν με έβλεπε στον Παναθηναϊκό»

Κλεϊνχέισλερ για Γιοβάνοβιτς: «Δεν με έβλεπε στον Παναθηναϊκό»

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ μίλησε για την περιπέτειά του στον Παναθηναϊκό και κατηγόρησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον παραγκωνισμό του.

Στην Κροατία και τη Χάιντουκ συνεχίζει την καριέρα του ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, με τον Ούγγρο να παραχωρεί συνέντευξη στη «Jutarnji» και να τα… χώνει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 29χρονος άσος αναφέρθηκε στον πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής που είχε στους «πράσινους» και κατηγόρησε τον πρώην προπονητή των «πράσινων» πως δεν τον έβλεπε καν.

Όσα είπε ο Κλεϊνχέισλερ:

«Έπαιξα ελάχιστα στον Παναθηναϊκό το περασμένο φθινόπωρο. Γιατί; Ούτε εγώ γνωρίζω. Δεν είχα καλή σχέση με τον προπονητή. Είναι ένα μεγάλο ερώτημα για μένα. Ο προπονητής απλά δεν με έβλεπε.

Υπήρχε μια σύντομη περίοδος όπου ήμουν τραυματίας, αλλά ο τραυματισμός δεν ήταν κομβικός στην ιστορία. Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πήρα λεπτά συμμετοχής, γιατί έμενα εκτός. Δεν ήμουν ούτε στη λίστα για το Europa League. Αυτή η κίνηση έσπασε το γυαλί για μένα».

Με Ακαϊντίν η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (17/1, 21:00) και ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή των «πράσινων» για το μεγάλο παιχνίδι. Ντεμπούτο σε αποστολή κάνει ο Ακαϊντίν ενώ εκτός λόγω τραυματισμών έμειναν οι Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν, Φικάι, Κυριόπουλος».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024