Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χτυπούσε ανελέητα την 28χρονη σύντροφό του, παραλίγο να την πνίξει - Πήδηξε απ'το μπαλκόνι για να σωθεί

Χτυπούσε ανελέητα την 28χρονη σύντροφό του, παραλίγο να την πνίξει – Πήδηξε απ’το μπαλκόνι για να σωθεί

Συγκλονίζει η περιγραφή της, τι έδειξε η ιατρική γνωμάτευση - Ο 30χρονος παραμένει ασύλληπτος από τις Αρχές - «Απείλησε ότι θα σφάξει εμένα και την οικογένειά μου»

Απίστευτο μαρτύριο κατήγγειλε ότι πέρασε 28χρονη μετά τη συνάντηση με τον σύντροφό της, σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο άγρια χτυπημένη, ενώ όπως λέει η ίδια, ο μόνος λόγος που σώθηκε ήταν η απόφασή της να πηδήξει από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας για να γλιτώσει από τα χέρια του.

Προσπάθησε να την πνίξει – Πώς σώθηκε

Με εμφανή ακόμα τα σημάδια από τον άγριο ξυλοδαρμό της, η 28χρονη περιέγραψε στην ΕΡΤ τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 30χρονου συντρόφου της παραμονές Πρωτοχρονιάς.

Όταν η γυναίακ επισκέφθηκε τον φίλο της στο σπίτι του, είχαν μια διαφωνία και τότε ο 30χρονος δεν την άφησε να φύγει από εκεί, κλειδώνοντάς της σε ένα δωμάτιο και ξεκίνησε να την ξυλοκοπά βάναυσα, ενώ μάλιστα προσπάθησε να την πνίξει. Αναγκάστηκε να πηδήξει από τον δεύτερο όροφο για να γλιτώσει από τη μανία του.

Σοκάρει η περιγραφή της 28χρονης για όσα συνέβησαν

«Ξεκίνησε να με βαράει με μπουνιές, με κλωτσιές με χτύπησε πάρα πολύ βάναυσα. Με έριξε κάτω, με είχε κάτω και με βαρούσε. Δεν μπορούσα να μιλήσω έτρεχαν πάρα πολλά αίματα, μετά επιχείρησε με την γκλίτσα, μου την έβαλε στο λαιμό, προσπαθώντας να με πνίξει. Αμέσως όταν πήδηξα στον πρώτο όροφο, χτύπησα τη μπαλκονόπορτα για να μου ανοίξουν και να με σώσουν, δεν μπορούσα να μιλήσω, ήμουν τραυματισμένη, είχα πάρα πολύ αιμορραγία, δεν μπορούσα να μιλήσω. Φοβάμαι, καθώς με απείλησε ότι θα σφάξει εμένα και την οικογένειά μου», αναφέρει χαρακτηριστικά η 28χρονη.

Η ιατρική γνωμάτευση δείχνει το μέγεθος της κακοποίησης: «Βρέθηκε να έχει κακώσεις κεφαλής. Έφερε τραύμα στο αριστερό μάτι και μώλωπες στο κρανίο και περιμετρικά στο λαιμό», όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η γνωμάτευση.

Θα υποβάλει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Η 28χρονη μέσω της συνηγόρου της, θα καταθέσουν μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Θεωρούν ότι οι διωκτικές αρχές δεν εκτίμησαν σωστά την υπόθεση και ότι η γυναίκα κινδυνεύει.

«Η κοπέλα γλίτωσε σαν από θαύμα από τα χέρια αυτού του ανθρώπου. Τελέστηκαν σε βάρος της μια σειρά από αδικήματα πολύ σοβαρά, με σοβαρότερο όλων αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας», όπως δήλωσε η Νίκη Μπαλτά, συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας.

Μετά το περιστατικό ο 30χρονος διέφυγε από την Αστυνομία. Η 28χρονη καταγγέλλει ότι εκτός των άλλων, ο σύντροφος της κράτησε το κινητό της τηλέφωνο και ένα κόσμημα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024