Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δύο αγνοούμενους στο Πλουτοχώρι Ηλείας

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δύο αγνοούμενους στο Πλουτοχώρι Ηλείας

Άκαρπες οι μέχρι τώρα έρευνες της Πυροσβεστικής.

Αμείωτες συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων στο χωριό Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στο νομό Ηλείας, μετά τη σφοδρή βροχόπτωση που προκάλεσε την υπερχείλιση των ρεμάτων της περιοχής.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούσαν όλη τη νύχτα, χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Πλέον, ελπίζουν ότι με το πρώτο φως της ημέρας και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών ίσως καταφέρουν να εντοπίσουν το όχημα με τους δύο επιβάτες.

Στις έρευνες συμμετέχει η Ομάδα Ορμητικών Νερών της 6ης ΕΜΑΚ με τέσσερα άτομα και η Ο.Υ.Δ. με 4 δύτες της Μονάδας, ενώ στο συμβάν μεταβαίνει επίσης και η ομάδα της 6ης ΕΜΟΔΕ με 7 άτομα.

Παράλληλα, στο σημείο βρίσκονται ενισχυμένες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από όλη την Ηλεία και της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αν χρειαστεί να μεταφερθεί κάποιο άτομο στο νοσοκομείο.

Η ισχυρή βροχόπτωση «φούσκωσε» τα νερά

Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και να παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο που το «σκέπασαν» και το παρέσυραν.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, λίγο μετά τις 20:30 το αυτοκίνητο να επιχείρησε να περάσει το γεφύρι, που είχε καλυφθεί με τα ορμητικά νερά και να παρασύρεται τελικά από το νερό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν κινδύνευσε μόνο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, καθώς όπως αναφέρει το Ηλεία Live, μια ακόμη γυναίκα αφού στην προσπάθειά της να περάσει το καλυμμένο με νερό γεφύρι, λίγο πριν της έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου της, γεγονός που αποδείχτηκε τελικά σωτήριο.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024